20 év feletti szüzesség = örök vesztes? Mert a lányoknak igényeik vannak szex terén, és nincs kedvük tanítgatni?
Vagy szintén szűz/nem túl tapasztalt lánnyal jössz össze és akkor együt tapasztaltok meg mindent.
És máris nem vagy örök vesztes.
22/f
azilyen irányítgatós csajoknak bejönnek a szűz pasik, mert lehet tanítani, meg lehet "uralkodni" rajta, meg lehet vele mindenféléket csinálni.
de amúgy sok csaj nemszereti a 20on felüli száz pasikat, és nemfeltétlen azért, mert tanítgatni kell, hanem azért, mert elgondolkoznak rajta h ez a pasi vajon miért szűz még 20on egynéhány évesen is? tirka és elgondolkodtató dolog.
24L
Helló,
Szerintem keress ki egy jól kinéző prostit és menj el hozzá. Keress valami fullos csajt és fizess be hozzá 2 órára. Ledobsz magadról egy 40-est kb. Ne szégyelld, hogy szűz vagy, hanem mondd meg neki, hogy ez az első, stb. és nagyon meg akarod adni a módját. Magabiztosabb leszel tőle, csak rá ne kattanj.
ezen már én is elgondolkodtam... lehet hogy jövőre megcsinálom (de én nem egy annyira fullos csajt választanék, mert ha szégyenlős vagy az zavaró lehet)
egyik haverom is megcsinálta (már ő sem tizenéves volt) és szemmel látomást megváltoztatta. Magabiztosabb lett.
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!