20 év feletti szüzesség = örök vesztes? Mert a lányoknak igényeik vannak szex terén, és nincs kedvük tanítgatni?
Szia!
Ahogy én látom, az a baj, hogy nagyon a szex végéről fogod meg a dolgot, és az előtte lévő ismerkedős, randizós fázisba nem nagyon fektetsz energiát. Így nem csoda, hogy a lánynak az jön le, hogy csak "arra" kell neked. Az ilyen "szűz vagyok", és hasonló dolgokat magadtól nem kell felhozni, elég akkor, ha a lány esetleg rákérdez korábbi barátnőkre, de akkor is a "még nem volt barátnőm" kifejezés sokkal jobban hangzik, mint a "még szűz vagyok". Bár, ha az ágyig jut a dolog, akkor azért előtte illik szólni, de hidd el, hogy akkor már nem fogja érdekelni :)
A lányokhoz ne úgy állj hozzá, hogy "El kell veszítenem", mert akkor csak egy feladatnak fogod fel az egészet és csak parázni fogsz, hogy nehogy elrontsd a feladatot, és a nagy görcsölésben és koncentrálásban pedig kihagyod a lényeget, hogy a valódi érzéseidet kimutasd. Inkább a lelki oldalról közelíts, a lányt akard megismerni, ne a "lyukat", mert érzelmek nélkül semmi sem megy, de ha már vannak, akkor minden más jön magától.
És ne gondolj magadra "vesztesként", mert ha te is annak tartod magad, akkor hogy várod el egy idegentől, hogy ne tartson téged annak?! Nem attól lesz valaki győztes vagy vesztes, hogy mikor és hány csajt húzott meg, hanem attól, hogy mire viszi az életben (de ez már más téma).
U.i.: A prostikat semmiképp sem ajánlom, mert nem lesz olyan meghitt az alkalom, hogy "működjenek" a dolgok, és akkor csak még jobban elkezdesz ráparázni, és akkor már vége... És ez az élmény életed végéig el fog kísérni, szóval elsőre mindenképp egy olyan lány legyen, akivel szeretitek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!