Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 év feletti szüzesség =...

20 év feletti szüzesség = örök vesztes? Mert a lányoknak igényeik vannak szex terén, és nincs kedvük tanítgatni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 11:53
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
aki elötted szolt, vagyis én, 18-19 évesen probálta meg elöször a tarolást egy visszafogott (felnött, konszolidált, csajozástol nemesebb életcéloknak élö) egyetemista baráti körben...köztük nem lehet ugy érezni, hogy hajt a csapatszellem.szval érted.20on felül, már nincs iyeln, tök egyedül kell mindent csinálnod.nem fogja senki a kezed.
2009. dec. 23. 22:51
 22/31 anonim ***** válasza:
Hát ez sz.rügy! :P Akkor azt kell tennem mint eddig, kiélvezni életem aranyéveit! :D
2009. dec. 23. 22:53
 23/31 anonim ***** válasza:
hát rajta...de szivböl kivánom, hogy semmi extra dolgot ne érj el vele.
2009. dec. 23. 22:59
 24/31 anonim ***** válasza:
Mi rosszat mondtam? Irigykedsz rám?
2009. dec. 23. 23:01
 25/31 anonim ***** válasza:
aha, de amugy még te se tudod mit hoz a holnapod.mondjuk mivel nekem se hozott eddig nagy változást a jövö, te sem fogsz herélten ébredni...de remélem (hogy egy szebb jövöre virradokÖ)
2009. dec. 23. 23:05
 26/31 anonim ***** válasza:
Te nem vagy 110%, már bocs... :P
2009. dec. 24. 09:08
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem értem miért akar minden pasi ribanc fax lenni?

Ne az a lényeg, hogy hány évesen veszted el, hanem az, hogy szerelemből tegyétek!

Nem fogsz semmiről lemaradni, még csak 22 vagy és a szexet gyorsan lehet tanulni.

Persze ha lány lennél, ott már sok lenne a 22. De fiúként nem hiszem!

2009. dec. 29. 20:09
 28/31 anonim válasza:

Ha te a normális felfogású, komoly, hosszútávú kapcsolatra vágyó fiú vagy, és nem volt jó neked bárki, akkor nem gáz,hogy szűz vagy. Ma már ezekből a fiúkból van kevés. Ha te ezt magabiztosan felvállalod, és nem egy plázacicát akarsz párodnak, akkor minden esélyed megvan a boldog kapcsolatra. Egyébként is nevetséges, hogy ezek az üresfejű műnők jönnek be a férfiaknak.

20/L

2009. dec. 30. 11:46
 29/31 anonim válasza:

Szerintem ez butaság. Egyáltalán nem olyan fontos. Az első pasim 23, a második 22 évesen vesztette el.

És tényleg szeretnek a lányok tanítgatni, "idomítani".

2009. dec. 30. 13:31
 30/31 anonim válasza:

Nekem is volt szerencsém szűz fiúhoz- kifejezetten lázba hozott. Szóval, ha oda kerülsz, ne szégyelld.

A bérelt nőt azomban csak akkor ajánlom, ha gyorsan túl akarsz lenni rajta. Egy "edzésben lévő" pasi sem bírja tovább 3-5 percnél a bérnővel.

A kérdés már csak az, hogy Te mit akarsz.

2009. dec. 30. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!