20 év feletti szüzesség = örök vesztes? Mert a lányoknak igényeik vannak szex terén, és nincs kedvük tanítgatni?
Nem értem miért akar minden pasi ribanc fax lenni?
Ne az a lényeg, hogy hány évesen veszted el, hanem az, hogy szerelemből tegyétek!
Nem fogsz semmiről lemaradni, még csak 22 vagy és a szexet gyorsan lehet tanulni.
Persze ha lány lennél, ott már sok lenne a 22. De fiúként nem hiszem!
Ha te a normális felfogású, komoly, hosszútávú kapcsolatra vágyó fiú vagy, és nem volt jó neked bárki, akkor nem gáz,hogy szűz vagy. Ma már ezekből a fiúkból van kevés. Ha te ezt magabiztosan felvállalod, és nem egy plázacicát akarsz párodnak, akkor minden esélyed megvan a boldog kapcsolatra. Egyébként is nevetséges, hogy ezek az üresfejű műnők jönnek be a férfiaknak.
20/L
Szerintem ez butaság. Egyáltalán nem olyan fontos. Az első pasim 23, a második 22 évesen vesztette el.
És tényleg szeretnek a lányok tanítgatni, "idomítani".
Nekem is volt szerencsém szűz fiúhoz- kifejezetten lázba hozott. Szóval, ha oda kerülsz, ne szégyelld.
A bérelt nőt azomban csak akkor ajánlom, ha gyorsan túl akarsz lenni rajta. Egy "edzésben lévő" pasi sem bírja tovább 3-5 percnél a bérnővel.
A kérdés már csak az, hogy Te mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!