Orális szex szüzesség elvesztését jelenti a fiuknál?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezik hogy szűz vagyok-e még, és erre én nem igazán tudom hogy is feleljek mert volt már Orális szexben részem, de sima szexben még nem.2011. szept. 2. 16:58
2/14 anonim válasza:
óóómájgáád, shiiiiiiiiiiiiiiiiit
3/14 anonim válasza:
4/14 anonim válasza:
ha járt f@sz a puncidba akk már nem vagy szűz, ha meg nem járt akk szúz vagy.
6/14 anonim válasza:
F'asz a pu,ncijában, amikor õ fiú? :D Igen kérdezõ, még szũz vagy.
7/14 anonim válasza:
Én ismerek olyan csajokat akik már több fast fogtak mint kilincset. Igaz hogy mindenhol járt már bennük minden csak punciba nem és úgy gondolják magukról hogy szüzek...
Pedig az az igasság hogy ha végiggondolod akkor rájössz hogy nem szűz. Az a szűz aki először van bármilyen szexuális kapcsolatba életébe. Az orális szex is szex. Ajjaj de hogy még mennyire az.. :D Szóval az se igazán szűz akit még csak lepipáltak. Az csak olyan majdnem.. Ha azt mondja valaki hogy nincs igazam pofon vágom :P :D
8/14 anonim válasza:
Na ez nagyon fájt...Hány éves vagy?
Kérdésedre válaszolva NEM jelenti azt.
Attól még szűz marad.
14/f
9/14 anonim válasza:
teaman nagyon nincsen igazad, nézz utána ha nekem nem hiszel.
10/14 anonim válasza:
teaman, nemtudom te milyen csajokat ismersz akik több faszt fogtak mint kilincset és állitolag még nem járt f.sz a puncijukba...szerintem az ilyen csajok(meg minden más ember is) a nagy hévben ugyis bevállal valamit, ha nem a csaj kezdeményez, akkor a pasi akarja megdugni, de valami történik, szüzességről beszélni a mai világban?:D sajnos már átértékelődött a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!