Hany evesen pettingeltetek eloszor? 14evesen nem nagy 'bun'lenne, engednetek?
Igazad van, de a kérdező konkrétan írta is, hogy nem akar még szexelni, csak pettingelni...
(Nem mondanám magam annyira kivételnek, csak inkább mintha akkor másképp működtek volna a dolgok, elég sok velem egykorúnak volt többéves kapcsolata. Most meg...)
Nem?
1. komment:
ezt a kerdest ugy altalanossagba tettem fel, nem rolam szol :)) amugy nem hirdetnem be, nem kerdeznem meg h figyelj mar anyu, csinalhatjuk?D:D:DD:DD
2. komment:
koszonom:)) mar ha megbirnank allni h nem megyunk tovabb:DDDD
Saját magad hazudtoltad meg. :))
Szerintem igen is bűn, de ez az én szuverén szoc. problémám... Szerintem 16 évesen bőven ráér majd a petting, 17-18 évesen UGYANAZZAL LEHETŐLEG a szex... ha ez így történik, mondhatod, hogy komoly kapcsolatod van és felelősségteljesek vagytok. Nem siettek el semmit... De 14 évesen NAGYON KORAI!! Hogy miért? Még egészséges világképetek sincs, nemhogy saját magatokat kiismernétek. 12-13 éves voltam, amikor először matyiztam... előtte csak tornáztam az ágyban... fiúk szerintem tudják mi az :P
Én ellenzem, hogy 14 évesen pettingeljenek, nem elég érettek rá, még a csókot is sokallom, IGEN, JÓL LÁTOD, SOKALLOM, de ez van... még a kapcsolatra sem tartalak titeket elég érettnek, és mondhatsz amit akarsz, lehetsz akármilyen "kivétel" nincs így... na mindegy, úgyse rám fogtok hallgatni...
F/17
F17 hosszú vagyok...
Írták itt, hogy nem a kor határozza meg a dolgot, és a többi... Ezt PONT, HOGY A KOR HATÁROZZA MEG... Mondjak példát? Mit szólnál hozzá, ha majd a 14 éves lányodat egy 22 éves pedofil felcsinálja? És majd azt mondja, hogy: "De ne legyél ilyen előítéletes, a lányod már érett, tudja, hogy mi a jó döntés..."
Naugye. De ugyan ez van, ha két 14-15 éves GYEREK csinálja ugyan ezt... Maraggyunk' má'...
Másra viszont igaz, hogy ne a kor határozza meg, pl. ne érdekeljen, hogy a barátod fiatalabb 2 évvel... kit érdekel??? Nem jelent sok mindent egy bizonyos kor fölött... mégis sokakat frusztrál. Abban tényleg mindegy. Uff...
09-21 11:46 vagyok.
"A kérdező kommentje:
koszonom:)) mar ha megbirnank allni h nem megyunk tovabb:DDDD"
16:59-nek igaza van. :)
És igaza van az egyik válaszolónak, nem kéne 14-15 éveseket szexre biztatni.
Ismerem őket, mondhatjuk, hogy a korosztályom. :)
Nem kortól függ. Mi ez, hogy "engednétek?"
Ugyan már.. Se kor, se engedély se semmilyen függő. Ha srác vagy előkapod az egyszeműt és kikalapálod, ha lány akkor nyilván a másik verziót.
Csak ne csináld sokszor mert szőrös lesz a kezed a sok répázástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!