Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hany evesen pettingeltetek...

Hany evesen pettingeltetek eloszor? 14evesen nem nagy 'bun'lenne, engednetek?

Figyelt kérdés
nem kerek lehordast vagy hasonlo:))) normalis valaszok erdekelnek.
2012. márc. 8. 18:44
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
27%

tudom ,hogy a mai tiniknek ez a divat, de nem tudom elolvasni.

38F

2012. ápr. 10. 17:21
 32/59 anonim válasza:
42%

nem ertem mi a baj azzal, ha valaki ekezetek nelkul ir...en pl.most is ugy irok, mivel kicsereltek a windowsomat...es nem tudom atallitani. A kerdesre valaszolj ha tudsz..ne oktass, mar boccs!

(tudom, hogy most en se a kerdesre valaszoltam, de ezt magamra is vettem :// )

2012. ápr. 17. 20:58
 33/59 A kérdező kommentje:
en se tudom at allitani:(( egyutterzek:DD
2012. ápr. 18. 14:03
 34/59 anonim ***** válasza:
13%

Szerintem nem bűn.

Általánosságban.. ha a Te értékrendedbe belefér, akkor miért ne ?

A lényeg, hogy tényleg ne legyen több pettingtől. Arra még várj minimum 2évet.. de az optimális 3 lenne! 17évesen már nyugodt szívvel.:)

Áldásom rá.:)

2012. jún. 19. 20:01
 35/59 anonim ***** válasza:
57%
16 évesen pettingeltem először azóta 17 vagyok és még szex nem volt
2012. jún. 28. 17:41
 36/59 anonim ***** válasza:
58%

Ez olyan hülyeség... Ne az idő, a születési dátum, meg a társadalom döntse már el... Hanem az érzések, az érzelmek, vágyak, a pillanat, a hangulat... Akár pettingről, akár szexről van szó.

És ezt most nem a kérdezőnek írom, hanem azoknak, akik szerint betöltött x. születésnap= érett vagy rá...

Hát nem ettől függ...

(Ezt nem azért mondom, mert 14 évesen szexeltem először. De ez pont olyan dolog, mint az, hogy nem attól lesz az ember felnőtt, hogy betölti a 18-at. Az csak a hivatalos része. Senki nem egyforma. Amire valaki készen áll, nem biztos, hogy a másik is, aki mondjuk 1 évvel idősebb...)

2012. aug. 14. 00:28
 37/59 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van :) !
2012. aug. 14. 11:26
 38/59 anonim ***** válasza:
37%
persze hogy annak adsz igazat aki azt mondja,hogy tojáshéjjal a seggeden pettingelj és szexelj....csináld majd 20 éves korodra tapsolni lehet benned,és bottal sem piszkálnak meg.. csak tudnám hol van az édes jó anyád,hogy egy pofonnal észhez térítsen hogy taknyos gyerekként ne a szexen és a pasizáson járjon az eszed...
2012. aug. 15. 11:52
 39/59 anonim ***** válasza:
72%

"csináld majd 20 éves korodra tapsolni lehet benned"

14 évesen vesztettem el (5 évig csak vele voltam, mielőtt jönne, hogy f@szról f@szra ugrálok.)

Lényeg, hogy 19 évesen lefeküdtem egy pasival, aki megkérdezte, hogy ugye nem vagyok szűz, annyira szűk voltam. Azóta szültem egy gyereket, most leszek 24, szóval lassan 10 éve élek nemi életet. Érdekes módon nincsenek ilyen problémáim, amikről írtál.

Pofonokra, kioktatásra sem volt szükségem, mert felelősségteljesen álltam a dolgokhoz, tudtam, mit csinálok, úgyhogy nem kell sem hegyi beszéd, sem általánosítás.

Az utolsó előtti voltam.

2012. aug. 15. 12:06
 40/59 anonim ***** válasza:
56%
neked meg nem kéne kislányokat szexre biztatnod csak mert te nem bántad meg és mert te nem lettél ribi,mond el hogy van kivétel pl te,ha nem vetted volna észre manapság 12-15 éves gyerekek bagzanak,mint a nyulak,és egy két biztató komment is a ludas benne,hidd el nekem 99%uk teljesen éretlen ehhez
2012. aug. 15. 12:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!