Szülő, ti mikor engednétek meg? Tinik, nektek hogy engedték meg?
Én utálom az ilyeneket. Szerintem nagyon szarul néz ki mind a kettő.
16/f
Fülbevaló még oké, az a lányok 90%-nak van, de személy szerint nem kedvelem a köldok-orr-nyelv piercinget... inkább egy ajak. Én a fülbevalót simán megengedném, azt már kisbaba korban belerakják... a többit meg olyan 16-17 évesen ha nagyon akarod...
:)
Fülbevaló az bármikor.
Szerintem ahogy gimnáziumba/szakmunkásba mész már lehetne orr-pc vagy köldök. Igazából nekem 15 évesen lett orr pc-m,de begyulladt kivettük beforrt és nyoma-helye sincsen,nem maradandó.
Butaság amit apud mondd,de nem tudsz mit tenni.
Apukámnak 3 fülbevaló van a jobb fülében, mindkét karja kitetoválva, étterme van.
Anyukámnak orrpiercingje (sima kristály), lábán tetkó, ő titkárnő egy iskolában.
Én 14 vagyok, a bal fülemben 3 fülbevaló van a cimpában, egy porcban, a jobban 2 lyuk. Színes a hajam alsó rétege, jó tanuló vagyok, több különórám van (zene, képzőművészet, suli dekoráció, suliban ünnepségeknél bekonferálás...)
A köldök piercing szerintem kicsit...hogymondjam...ribis:S De csak mert az én ismertségi körömben csak az ilyen lányoknak van.
Várj még egy kicsit, az arcomra nekem is csak 15 éves koromtól engednek majd.
Jó könyörgést! Ha gondolod, írhatsz privit, ha van kérdésed a lyuggatásról, segítek, ha tudok:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!