Szülőt ti mennyit engedtek meg 17éves lányotoknak?
pasinál alvás, piercing,tetoválás, bulik, menyire szóltok bele az öltözködésébe otthon mikot kell csinálnia és hasonló dolgokra gondolok.
40
Nekem még nincs gyerekem, de nem annyira nagyon régen voltam 17,anyum egyedül nevelt ( nem tudom ez számít e), 17 évesen alhattam a barátomnál, de mindig tudnia kellett róla és természetesen minden felvilágosítást segítséget megkaptam tőle. Sajnos visszaéltem a bizalmával...:S de szerencsére nem sokáig haragudott. Piercing: érettségi után megengedte, a nyelvembe lövettem, szerencsém volt, viszonylag hamar meguntam, kivettem és így nem látszik a helye sem. Tetoválást akkor nem is akartam, azon most vagyok rajta, de még nem döntöttem, bár most már ilyesmiben inkább barátom véleménye számít :) 26 vagyok (upsz, lehet mégis régen voltam 17:))
Bulizás, meg nálunk úgy volt megoldott, hogy van egy pár nappal fiatalabb unokatesóm és együtt mehettünk bárhová, persze erről is tudnia kellett az ősöknek, ami szerintem egyáltalán nem volt gond. 17 éves szerettem lenni a legjobban.... :D
tudom, 15 évesen nem vagyok szülő, de gondoltam, válaszolok.
piercing-attól függ, hova. pl köldökbe/orrba megengedném.
tetkó-nem hiszem. esetleg valami nagyon nagyon pici, egy nem olyan látható helyre.
pasinál alvás-hát, szerintem 17 éves korára már eldöntötte, hogy szeretne-e szexelni, vagy nem. de legkorábban talán 3 hónap járás után engedném meg neki...
bulik-fogalmam sincs.
öltözködés-maximum 1-2 megjegyzés, de ne igazán, mert a végén még kijön nála a lázadás, és akkor azt fogja csinálni, amit tiltasz neki.(a végén nem csak öltözködés terén)
házimunka-heti 2-3x mosogatás, szobája kitakarítása, rendrakása, esetleg néha a fürdőszoba kitakartása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!