Szülők! Mit engedtek meg a lányotoknak? (főleg a 14-16 éves korosztály érdekel)
Heti hány találkozó? Hétvégén, vagy hétközben? Ott aludhat nála a barátja? Fürödhetnek együtt? stb
Hány éves a lányod, és a barátja? Mióta vannak együtt?
Nem vagyok szülő, 16 éves lány vagyok, de ha nem gond, válaszolok, nálunk mi hogy volt. :)
A kapcsolat elején heti 4-szer találkozhattunk, utána szinte mindennap. Az ottalvásig és a közös fürdésig nem jutottunk el, bár az előbbiről esett szó. Csak mire aktuális lett volna, szétmentünk.
Én a lány vagyok.
Csak kíváncsi vagyok, hogy az én szüleim mennyire engedékenyek.
Nekem ugyan a barátom az osztálytársam, de egy barátnőmnek nem, ő minden hétvégén találkozhat a barátjával, mert messze laknak (kb. 40-50 km) Én 4 hónapja vagyok együtt a barátommal, együtt aludni a szüleink még szilveszterkor sem engedtek.
Attól függ, milyen messze lakik a srác, Te mennyire bízol meg benne, mennyire ismered a fiút. (és a lányod)
A Te nevelésed alapján akar majd a lányod együtt aludni stb a fiújával. Engem a szüleim szigorúan neveltek, sokat beszélgettek velem erről-arról és talán ez az oka annak hogy nem rohantunk egyenesen a másik ágyába.
16/L
Én ennyi idősen heti 5-6x találkoztam a barátommal, minden hétvégén együtt aludtunk (ehhez természetesen együtt fürdés is hozzátartozott), mindez kb 1 hónap után.
Nem ment a tanulás rovására, rendben leérettségiztünk mind a ketten, szakmát is szereztünk, most együtt lakunk, és már hárman vagyunk:-D
(23 leszek)
Engem így engedtek el ebben az időben:
14-15 éves koromban semmi, sehova, maximum szülinapi zsúrra, vagy az iskolai jelmezbálra, ami hát 8-kor véget ért, rögtön utána haza. Nem pasiztam ezekben az időben, igényem sem volt rá.
16 évesen indult be az élet: ekkor már volt párkapcsolatom, de ottalvás sosem lehetett. Buli úgy volt, hogy először csak hetente egyszer, aztán kibővült péntek-szombatra, persze csak ha "jógyerek" voltam, tehát rossz jegy esetében, ilyesmi, nem. Hajnali 3-ra mindig haza kellett érnem.
Hétközben kis ideig maradhattam, de sosem estig. Ilyenkor barátokkal, vagy ha volt, akkor párommal beültünk a kedvenc helyünkre.
Együttfürdés? Sosem volt. :D Csak a mostani párommal, de hát mi már másfél éve együtt élünk. :)
Ezt a fajta "elengedést" abszolúte jogosnak tartom, ennél többet én sem engednék meg a gyerekemnek.
14 évesen még nagyon fiatal szerintem a gyermek, hogy bárhova is szülő, vagy felnőtt nélkül eljárkáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!