Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit engedtek meg a...

Szülők! Mit engedtek meg a lányotoknak? (főleg a 14-16 éves korosztály érdekel)

Figyelt kérdés

Heti hány találkozó? Hétvégén, vagy hétközben? Ott aludhat nála a barátja? Fürödhetnek együtt? stb

Hány éves a lányod, és a barátja? Mióta vannak együtt?

2011. febr. 21. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
még nem vagyok szülő, leszek pár héten belül, bár kisfiam lesz, de elmondom, velem mi volt és hogy én hogy tennék.14 évesen táborban ismerkedtem meg a barátommal akivel smsben tartottuk a kapcsolatot mert messze lakott, de ennyi idősen ez még nem volt nagyon komoly dolog, de hát gyerekként, másképp láttam.Később 17évesen volt barátom, találkozhattam vele, természetesen nem mindennap értem rá, de nem aludtam nála, sztem nem is engedték volna, meg egyébként sem akartam vele lefeküdni, és ez a kettő nem választható el nagyon egymástól.Utána 19 évesen, már sűrűbben találkoztunk, eljöttem fősulira együtt is aludtunk.Most már együtt lakunk.Mindent megbeszéltem a szülőkkel és sztem nem baj, hogy szigorúbbak voltak, hogy hétköznap nem mehettem csak úgy el akárhova.Ha lesz lányom,sztem nem engedem hogy a barátjánál aludjon úgy 17-18 éves koráig, van addig más dolga, hétköznapokon meg akkor engedem el ha nem megy a tanulás,különórák rovására, persze ez függ az adott helyzettől, hogy mióta vannak együtt hány évesek.Mindenképp el kell beszélgetni vele, és jó kapcsolatba kell lenni, mert az elengedhetetlen.
2011. febr. 21. 20:06
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

13 voltam amikor összejöttem a most már exemmel.

4 évig voltunk együtt

Eleinte nem tetszett anyámnak hogy ot aludtam egy héten töbször is, de aztán belátta anyám hogy jó hatással van rám, és anyit lehettünk együtt amenyit akartunk.

Addig eléggé csúsztam lefele a lejtőn, csavarogtam, rossza társaságokba keveredtem.

Aztán az a srác kiszedett engem ebből, a tanulmányom is javult, így nem volt ellen vetése.

Bár nálam az sem számított volna sokat ha van, mert elég önfejű voltam akkoriban (még kicsit most is)

20/L

2011. febr. 21. 20:10
 13/19 A kérdező kommentje:

A többieknek pedig köszi a választ :) Jó történetek voltak :)

A "már hárman vagyunk" válaszolónak grat :)

2011. febr. 21. 20:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 16 évesen ismertem meg a páromat. Minden nap találkoztunk (egymás mellett volt a sulink) hazakísért, emellett általában 7-9 ig minden nap sétáltunk egyet, vagy beültünk valahova, vagy elmentünk hozzuk, hozzánk. Ha több volt a tanulnivaló nyilván kevesebbet találkoztunk. Engem nagyon féltettek a szüleim és kezdetben nagyon ellenségesek voltak a kapcsolatomra nézve. Pedig "jó gyerek" voltam, mindig azt tettem amit elvártak tőlem jól tanultam, sosem voltam kint este 1o után még 18 évesen is csak nagyon ritkán.

Na de a párommal mi bizonyitottunk, azóta nincs baj, leérettségiztünk, és már az egyetem felén is túl vagyok, ráadásul távkapcsolatban és még mindig együtt vagyunk.

Az együtt alvással kapcsolatosan, én elvből nem aludtam és nem alszom a mai napig sem a pároméknál (ahol anyósék is laknak) reggel nekem elég kellemetlen lenne szembe menni a szülőkkel. Természetesen mikor nincsenek otthon vagy a párom albérletében más...:)

DE azt sem nézném jó szemmel 18 éves kor alatt. Nem mert ez a nagykorúsági határ. Hanem mert ez az az életkor (még esetleg 17) amikor már a szeretkezés, együtt alvás valóban az átélt érzelmekről szól és nem csak a d.gásról.

mi 18 évesek voltunk mikor lefeküdtünk egymással, mai napig is jó döntésnek tartom, hogy vártunk másfél évet, így megismertük egymást testileg-lelkileg kívülről, belülről:) Szerintem ez kéne legyen a normális, egyszer megismerkedni úgy igazán, aztán csapni bele a lecsóba...

2o-L

21-f

2011. febr. 21. 20:20
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

OFF:Anonym anomália olyan mint a nem enyhén flúgos filozófiatanárok :D mindenre van magyarázata XD Ha eleget pampog, képes magával akármit elhitetni... Hagyd csak kérdező :D

Válasz a kérdésre : Nekem 16 évesen nem engedték, hogy eljárjak szórakozni, de eszembe se jutott. Alkoholtól nem tiltottak, ők is adtak kóstolót ha kértem, stb... Sose mondták hogy ne cigizzek... Rá se szoktam :) És nem is iszom sokat. Most, hogy már elmúltam 18, járok szórakozni, de nem túl gyakran... Visszatérve a 16 éves koromra a tetkót engedték volna...piercingeket is... fülbevalóm 7 darab van, pénzt is ők adták rá... Szóval végülis csak a bulizást ellenezték, de azt meg is értem :) nem is a 16 éves kislányoknak való, csak azt hiszik. És zavarják a nagyobbakat/felnőtteket.

2011. febr. 21. 20:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Az én nagyobbik kislányom 16 lesz az idén.

Mindig is hagytam menni bulizni , nyáron sétálgatni a haveri körével.Van , h én viszem el buliba és ,hív éjfélkor ,h csak egy félóra még és menjek érte.Strandra is hurcolásztam őket a barátnőivel.Sőt, amikor itt kuksol a gép előtt egész nap be is szólok neki; Na mi van nincs már egy barátod se?:)

Persze nagyjából tudom kikkel lóg és azt is , h megvan a magához való esze ahhoz , h kikkel haverkodjon, csajoskodjon.Amikor ilyen kis piercingeket látok némelyiken hangot adok , hányingeremnek és hozzá teszem ; megette már fene az egészet amikor piercingek és tetkók kellenek ahhoz , h valaki megvalósítsa önmagát.

Az együtt alvásról meg annyit mondtam neki, h soha ne tegyen olyat amit majd később önmaga előtt és leendő gyerekei előtt szégyelleni fog.Erre előadtam neki , néhány könnyűvérű korombeli lány történetét és a csúfolódásokat , sérelmeket amiket később kapott.Ilyenkor a párom is tesz még rá egy lapáttal, hogy hasson:)

Aztán ebédkor az aznapi tudását díjazandó beszerzett érdemjegyei felől érdeklődve, meg szoktam azt is kérdezni, h hányan vallottak ma szerelmet neki,amire a rendszeres válasz az , h nem számolta:)

Arra azért , figyelni kell h jól tanul, néptánccol , énekel kórusban ,(olyanba is volt régebben ,h Keresztény Ifjak Egyesülete) komoly baráti köre van és lehetőleg normális mintát próbálunk közvetíteni szorgalomban , visszafogottságban, kulturáltságban és önfegyelemben mi is.

Bezzeg a tesóm a kisfiát nem engedte soha sehova és tessék most 22éves a kisfiú és szűz és gátlásos és esetlen ,pedig jópofa gyerek lenne amúgy.

2011. febr. 21. 21:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Oda mentem, ahova akartam, ott aludtam, ahol akartam, azzal fürödtem, akivel akartam. És semmi károm nem származott belőle:)
2011. febr. 21. 23:54
 18/19 anonim válasza:
Szerencsére nem régimódiak a szüleim,és azt csinálok amit akarok. 14. születésnapomon engedték meg először,hogy együtt aludjak a barátommal. Nem feküdtünk le egymással,pedig 8 hónapig együtt voltunk. Utána lett egy 2 hónapos kapcsolatom,ahol 1 hónap után aludtunk először együtt. Most van a 3. komolyabb kapcsolatom,és még mindig szűz vagyok,pedig már aludtunk együtt.:) A szüleim soha nem tiltottak el semmitől és senkitől.A barátommal akkor találkozok,amikor csak kedvem támad. Ez nem azt jelenti,hogy nem szigorúak a szüleim,mert eléggé azok,de rájöttek hogy minél jobban tiltanak valamit,annál jobban akarom.
2013. dec. 24. 22:40
 19/19 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok,15 évesen már megengedték,hogy nálunk aludjon a barátom és én is náluk (komoly kapcsolat volt).Most egy másik kapcsolatom van,de vele is aludhatok,jó tanuló vagyok,sportolok,nem hazudok,nem bulizok,nem iszok,nem cigizek :)
2014. febr. 22. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!