Szülő, ti mikor engednétek meg? Tinik, nektek hogy engedték meg?
A piercinget nekem nem engedik, nem engedték, nem is akarok már. A tetkót fél év kérés után, úgy, hogy minden hónapban 1-2× felhoztam. Miután apu rájött, hogy értelmes tetkó, jelentése van, megengedte, de csak igényes szalonban. Meglett. A fülbevaló nem is érdekelte őket, azt mondta, csináljak annyit, amennyit akarok, csak nem gyulladjon be. 15 voltam, mikor végigszúrtam a fülem (egyikben 7, másikban 9, az egyik porcban). Kettőn kívül mind magamnak csináltam, nem lett belőle baj. Úgyhogy apu elég engedékeny. :)
16/l
13 évesen semmiképp. A lányom most 15 éves , és mondta hogy tudja hogy most is megengedném, de a 16. szülinapjára orrpiercinget kér.
Fél éve hunyt el a legjobb fiú barátja :-( és a fiú keresztnevének a kezdőbetűjét a csuklójára tetováltatták a lányom és a legjobb barátnője. ( Hárman voltak a legjobb barátok)
Ezt kérték tőlünk, hogy MINDIG eszükbe jusson.
35.N
Nekem több lyukat a fülembe idén engedték meg (összesen 6 lyuk, ebből egy a porcban).
Hajfestésre most akarom őket rávenni. Viszont anyu cserébe kér tőlem valamit, amit nagyon nem akarok megadni. :S De remélem menni fog.
Piercinget, tetkót gyűlölik. Szerintem nem fogják megengedni, de 18 éves korom után nem tehetnek semmit.:D
14/L
Nekem anya nagyon ellenzi a piercingeket, szerinte
undorító hogyha 13 évesen egy gyereknek van.
Mondjuk én is nagyon szeretnék egyet és nekem is ezt mondja anyu hogyha betöltöttem a 18-at persze ez úgy se így lessz szerintem nekem 16évesen fogják meg engedni.
Apum már 11-évesen mondta nekem ,hogy majd a fülembe még 1 lyukat meg minden hát igen nekem nagyon külömbőzöek. Szerintem várj még vele 1-2 évet és utánaaa. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!