Szülők! Hány évesen engednétek el a fiatokat nyaralni a barátaival?
Attól függ. A gyerektől, hogy mennyire megbízható, a baráti társaságtól, hová mennek (szálloda vagy családi nyaraló), ott lesznek-e más szülők.
Csak úgy magukban 15-16 évest biztos nem engednék el. 17-18 között a körülményektől függ. 18 után meg már nem kérdés hogy mehet-e vagy sem, akkor már csak reménykedek abban, hogy jól neveltem és hülyeségeket már nem csinál.
A gyerek személyiségétől is függ.
ha jó gyerek, nem ver át, stb., akkor lehet, hogy már 16 évesen, a megfelelő társasággal.
Ha viszont nagyon rossz, átver, stb., akkor nem, hiába jó a társaság.
Köszönöm mindenkinek!
Akkor még egy darabig maradok...
engem úgy engedtek le baráti körrel /20 fős baráti társasággal/ hogy vonattal mentünk 3an mert nem birtunk kocsival lejutni... és hogy vonaton odafigyelt az egyik gyerek / őegy 5-6 évvel idősebb nálam/ és eléggé megbiznak benne anyuék ott meg hogy csapatba voltunk nem volt baj
de tudni kell hogy némivel felelőségteljesebb és érettebb vagyok némely évfolyamtársamnál
meg így mentem egyszer pestre is fel egyszer
de mondjuk úgy másabb tudod hogy csoportosan vagyunk többen ott és eléggé vegyes korosztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!