Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a felfogás ugye nem ciki?...

Ez a felfogás ugye nem ciki? Az van, hogy csak nászéjszakán szeretném elveszíteni a szüzességemet.

Figyelt kérdés
Mert azzal akarom először csinálni,akit igazán szeretek.Ugye ez nem gáz?
2009. jún. 9. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:

Szerintem fiatal vagy még. Ez a felfogás szép meg mesébe illő, de tuti meg fog változni. Ugyanis egy Nő akkor fekszik le valakivel (jobb esetben), ha szereti. De nem biztos, hogy az lesz a férje, akit szeret. Lehetsz többször is szerelmes, bármennyire álmodozik minden lány első és örök szerelemről, az nagyon de nagyon ritka. Másrészről butaság mert így csak elijeszted a fiúkat magadtól. Nem fogsz olyan fiút találni, aki ezt tolerálja, és hidd el nem kell ahhoz taplónak lenni, hogy egy fiúnak legyenek igényei. Ugyanis vannak. Egy felnött 20 éves srác még akkor is, ha teljesen kedves, nem fogja fél évnél tovább bírni a dolgot, ezt hidd el nekem.

23/f

2009. okt. 28. 11:19
 62/66 anonim ***** válasza:
11:19 miért ne találna? Én is találtam, és nem hiszem, hogy a férjem volt az egyetlen ilyen a világon.
2009. okt. 28. 12:49
 63/66 anonim ***** válasza:

Figyelj!

ezt gondolod tudom de ha eljönn az igazi akkor nem azt fogod gondolni hogy akkor

énis azt gondoltam h csak akkor de még akkor sem szeretném és erre okt18.án megtörtént...tudom veled is ezlesz....nők vagyunk:D

14/L

2009. okt. 28. 22:36
 64/66 anonim válasza:
felnézekrád:)
2009. okt. 29. 15:03
 65/66 anonim válasza:

Én is szeretném megtartani a nászéjszakáig, de idővel rájöttem, hogy nem akarom elrontani a nászéjszakám :S Pl ha eleve olyan a szűzhártyád, hogy vérzik, aztán napokig fájni fog még, meg orgazmusod sem lesz (bár ha a fájdalomra gerjedsz...:)),szerintem nem olyan romantikus :S Így elgondolva én is mindig szépnek találtam ezt, de ha jobban belegondolok, rájövök, hogy a gyakorlatban nem biztos, hogy minden úgy sülne el, ahogy szeretném.

Persze erre lehet azt mondani, hogy ha annyira szereti egymást a két ember (ami elvileg a házassághoz szükséges is), akkor nem lehet ebből "kudarc". Én csak magamból kiindulva mondom, hogy én magam miatt szégyellném magam, vagy nem is tudom, de nem a másiknak próbálnék megfelelni, hanem magamnak, és így biztos csalódás lenne, ha nem úgy jönne össze, ahogy előre képzeltem.

2009. okt. 29. 16:28
 66/66 anonim ***** válasza:
ez igaz
2009. okt. 30. 22:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!