Ez a felfogás ugye nem ciki? Az van, hogy csak nászéjszakán szeretném elveszíteni a szüzességemet.
A kérdezőnél szóba se jött, hogy fájna neki a sex...
Az volt a kérdése, hogy érdemes-e a nászéjszakáig húzni az első sexet.
Én erre azt tudom mondani, amit már mondtam, hogy semmi értelme, mert ha rossz a sex, akkor a házasságból nehéz kilépni.
VISZONT kedves kérdező, ATTÓL MÉG CSINÁLHATOD AZZAL, AKIT SZERETSZ
A kérdező nem mondta, hogy fájna neki a szex lévén szűz :)
Kedves kérdező!
Mondcsak, miért gondolod, hogy csak nászéjszakán feküdhetsz le azzal, akit szeretsz? MIÉRT KELL A NÁSZÉJSZAKÁIG VÁRNI? Ha megvan a srác akit szeretsz feküdj le vele nyugodtan. És ha már évek óta jól éltek együtt házasodjatok össze. Ennyi. Az együttélést is ki kell próbálni.
Érdekes, hogy aki egyetért a kérdezővel, az le lett szavazva, ezek szerint én is le leszek...
Aki azzal jön, hogy a kérdező nem fog találni olyan párt, aki hajlandó várni az esküvőig, az azért mondja ezt, mert ő maga nem ilyen embereket keres. Én hasonló nézeteket vallok, mint a kérdező, eddig csak olyan srácokkal jártam, akik ezt elfogadták, szóval vannak azért ilyenek is bőven. Aki keres, talál.
A jó kapcsolat alapja nem a szex, hanem a bizalom és a szeretet. Persze a szex is fontos, de ha az lenne a legfontosabb, akkor simán összeházasodhatna minden szexkapcsolatban lévő pár. Azért gondoljatok bele, biztos nem szívesen élnétek együtt egy olyan férfival/nővel, akivel csak dugni lehet, de mondjuk a problémáitokat nem hallgatja meg.
"Azért gondoljatok bele, biztos nem szívesen élnétek együtt egy olyan férfival/nővel, akivel csak dugni lehet, de mondjuk a problémáitokat nem hallgatja meg."
a jó szex és a problémák megbeszélése a partnerrel NEM zárják ki egymást...
20/L
Hát, azért ha ezt a kérdést felteszed, valahol te is érzed, hogy "gáz", vagy "ciki", legalábbis mások szemében...
De ha ez megnyugtat: én is ezen a véleményen vagyok. Vagyis hogy így szeretném. És azzal is tisztában vagyok, hogy mások szemében ez milyen...
Csak azt kívánom, hogy találj is hozzá olyan párt, aki ezt elfogadja. :)
22.L.
Hát ha a fiúval ahogy összejöttetek és egy hónapon belül házasodtok össze...:D
Komolyra fordítva a szót pedig szerintem teljesen normális ez a dolog :D
14:53asnak:
Elsősorban nem a méretekről van szó, amikor passzolásról beszélünk. Hanem igényekről, vágyakról stb. És nem, ezeket nem lehet teljesen szex nélkül megfejteni. Egyébként házasság nélkül is lehet szeretetből és szerelemből szexelni!
Amúgy én ezt a nászéjszakás dolgot egyáltalán nem értem!:D Megvan az esküvőd estefelé, utána hajnalig a lagzi. Legalábbis hogy néz az ki, ha az ünnepelt pár lelép mondjuk este 11-12kor a saját lagzijukról?? Ha meg nem, akkor pezsgő meg pia után, hulla fáradtan első szex?? Ebből akármekkora is a szerelem SEMMI jó nem sülhet ki. Ha meg nem a hivatalos nászéjszakádon csinálod (ami ugye ahogy mondtam az esküvő éjszakája), akkor teljesen ugyanolyan, mintha az esküvő előtt csinálnád egy sima napon. Elvégre nem az esküvőtől leszel benne szerelmes, nem attól fogsz megbízni benne. Szóval szerintem egy nászéjszakás első szexben SEMMI de semmi romantikus és vonzó nincs. Úgyse jön össze... Fura, hogy erre senki sem gondolt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!