Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a felfogás ugye nem ciki?...

Ez a felfogás ugye nem ciki? Az van, hogy csak nászéjszakán szeretném elveszíteni a szüzességemet.

Figyelt kérdés
Mert azzal akarom először csinálni,akit igazán szeretek.Ugye ez nem gáz?
2009. jún. 9. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
72%
már bocs de az anyám válóperes ügyvéd és a válásokban azt vágják egymás fejéhez hogy azért csaltalak meg mert veled nem volt jó az ágyban....számtalan ilyen van.
2009. jún. 10. 10:42
 42/66 anonim ***** válasza:
41%

Persze, hogy ezt mondja. Kígyót-békát mondanak, csak hogy ők kerüljenek jobb pozícióba. Meg aztán mitől is menne náluk jól a szex, ha egyszer annyira utálják/nem bírják egymást, hogy el akarnak válni? Én se élvezném a szexet egy olyan emberrel, akivel ágyon kívül egy percet se tudnék egy szobában tölteni.

A legjobb barátnőm meg polgári bíró. Gyakran mesél az ügyeiről név nélkül. A válásoknál pl rendszeresen megkérdezi: - Mennyi ideje ismerték egymást, mielőtt összeházasodtak? - A válasz nagyon gyakran annyi, hogy 3 hónapja, fél éve, 9 hónapja... A házasság oka meg nagyon gyakran az, hogy jön a gyerek, szóval kényszerből kerülnek össze. Aztán mielőtt a gyerek két éves lesz, elválnak. A második nagyobb hullám a gyerekek 14-15 éves kora körül következik be, amikor már elég nagy a gyerek ahhoz, hogy feldolgozza a válást. A harmadik pedig a gyerek 18-20 éves kora körül, amikor kirepül, és ott marad egymás mellett két, egymásnak teljesen idegen ember, akik a gyerek születése óta gyakorlatilag nem beszélgettek egymással (a hétköznapi elintézendőket nem tartom beszélgetésnek).

Igen megalapozott kapcsolatok ezek tehát. A felek nem ismerik egymást eléggé,

2009. jún. 10. 10:50
 43/66 anonim ***** válasza:

és nem tartanak ki egymás mellett, ha problémával találkoznak szembe. Pl azt mondják maguknak: vele tovább már nem bírom, majd jön valaki más.

És azzal a valaki mással UGYANAZOK a problémák lesznek.

2009. jún. 10. 10:52
 44/66 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__27..

kedves kérdező ezeket olvasd végig....neked nem szakítás hanem válás vagy szenvedés lesz...érdemes elgondolkodni.

2009. jún. 10. 13:05
 45/66 anonim ***** válasza:

ezek ám a demagóg hozzászólások mondhatom...mindegyis, feleslges vitázni a kedves utóbbi hozzászólásokkal, mert nem enged a 48ból.

egyik hsz-ben hivatkozol egy másik hsz-re, amikor "lehet szeretkezni olyannal is aki nem lesz a férjed"..na és azt, hogyan hozza össze a kérdező, ha a nászéjszakáig őrzi a szüzességét?! szerintem sehogyan....

20/l

2009. jún. 10. 13:11
 46/66 anonim ***** válasza:
53%

Most mondjam, hogy lehetni lehet, de biztos, hogy az a helyes? Embert ölni is lehet, gyújtogatni is lehet, fejre állni is lehet, bármit lehet.

A kérdező kérdezte, hogy ciki-e, ha valaki a nászéjszakáig őrzi a szüzességét. Az elsöprő többség szerint ne őrizze. Én meg itt vagyok élő ellenpéldának, szerintem nem ciki, hanem nagyonis helyes, ráadásul nem értek egyet a nagy többséggel. Lehet nekem támadni.

Nagyon tanulságos ez a link, amit az előző válaszoló betett. Köszönöm neki. Bár ebből is csak az derült ki, hogy ha valami nem stimmel a kapcsolatban, akkor az kiüt a szexben is. Az a pasi nyilván nem szerette a barátnőjét, le se kakilta, önző módon csak a saját öröme érdekelte, természetesen ugyanezt csinálta az ágyban is. Hiszen miért viselkedett volna éppen ott másképp?

Másik példa: a legjobb barátnőm. 23 éve házas, elsők voltak a férjével egymásnak, egyetem után házasodtak, esküvő után feküdtek le először egymással. A feleség túl szűk volt, a férj meg korai magömléssel küszködött, és nagy méretekkel sem büszkélkedhetett. Most akkor hagyják el egymást? Hát nem tették. Szeretettel, türelemmel kikúrálták a korai magömlést, majd nagy fájdalmak árán fél év múlva elhálták a házasságot. Rászánták az időt, energiát és szeretetet, hogy megoldják a problémákat, ahelyett, hog feladták volna és menekültek volna előle, keresve egy másikat. Ma a szexuális életük hihetetlenül jónak mondható minden értelemben, amit csak el lehet képzelni.

Na de miért? Mert szeretik egymást. És nem a szerelemre gondolok (az is megvan), hanem a szeretetre, ami a másik érdekeit elébe helyezi a sajátjánál. ha a fentebb belinkelt pasi tényleg, igazán és helyesen (!) szeretné a barátnőjét, akkor fontos lenne neki, hogy a lánynak is jó legyen, hogy kielégítse, sőt, abban lelné örömét, hogy a lánynak minél nagyobb örömet okozzon.

Nem hiszem és nem fogadom el, hogy pusztán a rossz szextől lesz rossz a kapcsolat. Amerre csak körülnézek magam körül, nem ezt tapasztalom - pedig nem egy olyan házaspárt ismerek, akik szűzen házasodtak 2-30 éve. A rossz szexnek oka van, és legtöbbször magában a kapcsolatban keresendő. Rossz kapcsolattól rossz lesz a szex is, szinte minden esetben.

2009. jún. 10. 13:26
 47/66 anonim ***** válasza:
45%

Könyörgöm, ne gyertek már a válással! Gondoljátok, hogy mindenki, aki elválik, azért teszi, mert házasság előtt nem feküdt le a párjával? Ez nevetséges!

Kedves kérdező, egyáltalán nem gáz, ahogy gondolkodsz. Az gáz, hogy mások emiatt lenéznek, de ne foglalkozz velük! Te ezt az utat választottad, mások nem, ennyi. Úgy is lehet harmonikus párkapcsolatot kialakítani, ha szexeltek esküvő előtt, és úgy is, ha nem. Mindkettőre tudnék rengeteg példát felhozni az ismerőseim közül.

2009. jún. 10. 13:32
 48/66 anonim ***** válasza:

előző válaszoló.A barátnőd története csodaszép.csak az a baj,hogy a szex az embernek egy igénye,ami által sokkal nyugodtabb,boldogabb és ezt nem én találtam,az orvosin ilyet is lehet tanulni.meg történhetett volna az is,hogy a pasi feladja mert szűk a csaj,a csaj magát hibáztatja az egész miatt aztán jönnek sorba a viták aztán különalvás stb.és sajnaos az esetek többségében ez történik.sokkal jobb amikor a nászéjszaka nem azzal telik el.hogy betudja tenni vagy nem,vérzik vagy nem.és egy esküvő manapság amúgy is tiszta stressz meg még ezen is aggódni.

Persze aki hívő ember és a vallása miatt így szeretné az biztos talál olyan férfit aki nem másnál keresi a testi kapcsolatot az esküvőig.

2009. jún. 10. 13:37
 49/66 anonim ***** válasza:
48%

"megtörténhetett volna az is,hogy a pasi feladja mert szűk a csaj,a csaj magát hibáztatja az egész miatt aztán jönnek sorba a viták aztán különalvás stb" Igen, megtörténhetett volna, ha nem ragaszkodnak egymáshoz annyira, és nem szeretik egymást annyira. Meg is történik másokkal, túlontúl gyakran.

Igazából nekem azzal van bajom, hogy az esetek többségében fordítva fogják be a lovat. Előbb szex, aztán szerelem (ha van), aztán elköteleződés (jó esetben, vagy mert jön a gyerek), egymás megismerése meg vagy összejön, vagy nem. Holott ezen múlna minden. Ha a felek alaposan megismerik egymást, akkor nemcsak arra tudnak következtetni, hogy a másik milyen lenne az ágyban, hanem ami ennél sokkal fontosabb, el tudják dönteni, hogy egymáshoz valók-e egy életre, vagy sem, és tudnak-e alkalmazkodni egymáshoz, vagy sem. Ezt legtöbbször akadályozza, hogy szerelmesek, és a másikat a legszebb, legjobb stb embernek látják. Még rosszabb a helyzet, ha csak szexelnek, és ezt hiszik szerelemnek. De a legrosszabb a helyzet akkor, amikor 14 évesen elkezdenek szexelni, mert már nagylányok-nagyfiúk, és abba nőnek bele, hogy ez a kapcsolat alapja. Pedig pont fordítva: ez lenne a kapcsolat csúcsa.

Ezzel szemben a szex puszta élvezeti cikké süllyedt.

Ha valaki alaposan és igazán megismeri a párját, igazán és helyesen szereti, akkor tulajdonképpen mindegy, hogy házasság előtt élnek-e szexuális életet, vagy sem. Számos ilyen házasságot látok én is. De ha valaki a teljes önátadással megvárja a teljes elköteleződést, akkor is helyesen teszi (véleményem szerint még helyesebben, mintha nem várna). A megismerés az alapja a jó kapcsolatnak, a jó kapcsolat pedig a jó szexnek.

Az meg tény, hogy az általam ismert olyan házasságokban, ahol a felek kellően éretten választottak párt, a válási statisztika nulla. Ezeknek a pároknak jó része szűz volt a házasságig ráadásul. Az életkoruk változó, 23-50 év. Én ezt látom magam körül.

2009. jún. 10. 14:22
 50/66 anonim ***** válasza:

én magamnál azt látom hogy 21 éves leszek,egy éve járok a párommal akivel most tarunk eljegyzést.Szexeltünk....egy hónap után.

Azelső randink délutántól éjfélig tartott sőt a 2.-3.4. is...A legnagyobb baj a szexeléssel nem az hogy házasság előtt csinálják hanem az hogy ha nem jó nem merik egymásnak elmondani és inkább titokba eljárnak egy másik emberhez.

2009. jún. 10. 14:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!