Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez a felfogás ugye nem ciki?...

Ez a felfogás ugye nem ciki? Az van, hogy csak nászéjszakán szeretném elveszíteni a szüzességemet.

Figyelt kérdés
Mert azzal akarom először csinálni,akit igazán szeretek.Ugye ez nem gáz?
2009. jún. 9. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
62%
Az utolsó válaszolónak igaza van, de a házasságkötő teremben nem tépik le az ember száját, utána is ugyanúgy el lehet mondani a másiknak, ha valami nem jó a szexben :)
2009. jún. 10. 14:40
 52/66 anonim ***** válasza:
89%

hát én úgy gondolom, hogy ha egyszer valakit szeretek (idestova 4éve) akkor miért ne érezhetném neki minden porcikáját, miért várjak vele a nászéjszakáig?! amit előreláthatólag kb 8-10év múlva ejtek meg, mert előbb nem szeretnék férjhez menni.

kövezzen meg bárki, de nagyon szeretem a barátom, és nincs annál felemelőbb érzés mikor együtt vagyunk, és nincs köztünk semmi..se ruha, se levegő...pedig nem tervezem, hogy vele élem le az életem, nem tervezem, hogy majd az ő egyetlen kicsi felesége leszek, alapból nem ilyen beállítottságú nő vagyok, de ennek elenére nem fogom megvonni magamtól azt a testi örömöt, amit egymásnak okozunk, csak mert jaj várjunk vele az esküvőig...most minden jó és szép, de akkor sem fogok a Dunának menni, ha 1 vagy 2 év múlva vége lesz és utána majd jön egy másik és akkor majd netán véletlenül a másikkal való szex közben beugrik a mostani párom arca..és? mi van akkor?! semmi, nem dől össze a világ

aláírom, hogy van értéke egy kapcsolatnak, akár egy házasságnak is (bár ehhez még fiatal vagyok, hogy megítéljem, meg nem is éltem még benne), de az az érték nem abban fejeződik ki, hogy mikor szexelt először a pár, és miért lenne akkora baj, ha mindaz az esküvő előtt?! egyszer olvastam egy kommentet, ahol a nő a második felesége volt a pasinak, a férfi 26évesen szűzen vett feleségül egy szűz nőt (vallás...), nem jött össze nekik a nászéjszaka, rá 2hétre megpróbálkoztak az első szeretkezéssel, mikor a férfi elment benne, a nő ennyit mondott: "Te most belém pisiltél?" ... ennyit a házasság előtti önmegtartóztatásról

a te példád egy mesébe illő eset, ami nem minden önmegtartóztató párnak adatik meg, van akik az első szexig még csak pettingelni sem pettingelnek és a nászéjszakán derül, ki h a pasinak lekonyul a f_rka ha berakja a nőbe (bocs a csúnya kifejezésért..)...na de ilyen is van

igazából napokig lehetne ezen vitázni, mert mindegyikünk a saját igazát hajtja

az meg h milyen a két oldal sosem fogjuk megtudni (hála égnek..), mert én sosem fogom már megutdni h milyen az ha mondjuk 28-30évesen nulla szexuális tapasztalattal odaadom magam egy hasonlóan jártas férfinek, és te sem fogod már megtudni, hogy milyen az mikor a tini éveid végén és a huszas éveid legelején, mindenféle jogi kötöttség nélkül szeretkezhetsz

20/L

2009. jún. 10. 14:44
 53/66 anonim ***** válasza:
48%

A tegnap 22:48-as (és későbbiekben) válaszoló nagyon de nagyon szívemből írt, és teljes meggyőződésem, hogy az igazságot! Abszolút átgondoltan, értelmesen!

Ha tehettem volna, többször egymás után felpontozgatnám. Pedig nem különösebben szokásom.

És gratulálok a boldog házasságához!

2009. jún. 10. 15:05
 54/66 anonim ***** válasza:

Azért nem "szerzek" magamnak egy papírt, mert nem akarok még esküvőt, ilyen egyszerű. Ha valakik igazán szeretik és tisztelik egymást, akkor házasság nélkül is elkötelezik magukat, ennyi.

A 14:44es válaszolóval teljesen egyetértek, főleg az utolsó soraival.

2009. jún. 10. 16:15
 55/66 anonim ***** válasza:
62%

a 15:05-össel egyetértek. én is gratulálok.

minden házasságpárti,tiszta erkölcsről tanuskodót felpontoztam

2009. jún. 10. 21:45
 56/66 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló! Én is egyetértek a kérdezővel, de ez a kérdés szerintem nem azért lett kiírva, hogy mindenkit, aki az egyik véleményen van, azt felpontozzuk, aki pedig a másikon, azt lepontozuk.

Kérdezőnek pedig: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1337..

Ezt nézd át, a kérdés lényege ugyanaz, mint ennek!

2009. jún. 10. 21:51
 57/66 anonim ***** válasza:
Igen, végre valaki megjegyzi, hogy nem arról szól a kérdés, hogy aki egyet ért a kérdezővel azt felpontozzátok, aki meg nem azt meg le. Gyerekes... NA mindegy. Engem is jól lepontoztatok a sok eszetekkel (én írtam, hogy az esküvő éjszakája vagyis a nászéjszaka mindenre alkalmas csak első szexre nem), pedig szerintem SENKI nem tudna megcáfolni. Legalábbis magyar szokásokkal nem. De gratulálok "szentek", biztos örültök, hogy lepontozhattatok valaki csúnya házasság előtt szexelőt. :D
2009. jún. 10. 23:01
 58/66 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti voltam, utolsó hozzászólás tetszett :) Amúgy igazad van a nászájszakával kapcsolatban, és tényleg poén, hogy erre senki sem gondol :) Bár szerintem akik kibírják a házasságig, azok már inkább a nászéjszaka utáni nap kezdenek bele a dologba, mikor már kipihenték magukat. Legalábbis anyumék így csinálták.
2009. jún. 10. 23:05
 59/66 anonim ***** válasza:

Tegnapi 22:48-as válaszoló vagyok. Csak megnyugtatnék mindenkit, hogy senkit sem pontoztam le. A lepontozást elég gyerekes dolognak tartom, és azokra az esetekre tartogatom, amikor a válaszoló tényleg semmi építőt nem tud hozzátenni a kérdéshez, inkább csak leépítőt. Mellesleg én is kiverhetném a rinyát, hogy mindenki keményen le lett pontozva, aki a szexuális tisztaság mellett szólt hozzá... Gyerekes dolog, fel kéne nőni már, és elfogadni, hogy ha másnak más a véleménye, akkor nem odaütök neki (itt pl lepontozom), hanem meghallgatom és megpróbálom megérteni, hogy miért gondolja úgy, ahogy gondolja.

14:40-es, jó beszólás volt. :-)

23:01: egyetértek veled a nászéjszakával kapcsolatban. Mi előzetesen gondoltunk rá, hogy majd mi megváltjuk a világot és igenis a nászéjszakán háljuk el a házasságot, de végül annyira elfáradtunk, hogy csak annyira futotta, hogy kibontogattuk a jókívánságokat és átolvastuk a vendégkönyvet, mielőtt hajnalban lefeküdtünk aludni. A tényleges nászéjszaka másnap este volt, akkor már kipihentebben egy kicsit.

2009. jún. 10. 23:25
 60/66 anonim ***** válasza:
Na ugye, én megmondtam...
2009. jún. 11. 16:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!