Ez a felfogás ugye nem ciki? Az van, hogy csak nászéjszakán szeretném elveszíteni a szüzességemet.
attól függ, hány évesen mész férjhez:D
14?xd
Én egészen más véleményen vagyok.
ha nem tetszik nyugodtan pontozzatok le,nem érdekel.
Ha minden butuska kislány fele így gondolkodna, nem lenne annyi abortusz, meg olyan sok kielégítetlen nő. Hiába a sok tapasztalat, ha már azzal elrontják a dolgot, hogy éretlenül gyermekfejjel szexelnek. Ami pedig az "összepasszolást" illeti, a vagina hihetetlen csodákra képes.Óriási az alkalmazkodó képessége.
És igaza van a kedves kérdezőnek mikor azt írja azzal akarja előszőr akit nagyon szeret. A szeretet, szerelem a szexben is sok mindent megold.Aki azt gondolja,hogy azért nem jó a "pasijával", mert túl nagy,vagy túl kicsi van neki,az nem szeret,nem szerelmes.
Szerintem az esetleges "szexuális nem passzolás" éppen úgy orvosolható, mint minden más (pénzügyi, ízlésbeli, stb.) nem passzolás ellen is tenni kell.
Azt meg, hogy miért szentfazék, aki így gondolkodik, azt nem tudom. Ez olyan, mintha az ellenkezője csődör lenne. Szerintem van olyan fiú, aki értékeli és kibírja, csak nem ők a hangosabbak.
félreértetek vmit
a szexuális öszepaszolás nem csak a méreteken múlik....
minden ember mást szeret a szexben és ha két valakit tökéletes ellentéte egymásnak ebbe nakkor sosem lesz jó a szex! v valaki feláldozza magát és oylat is vállal amit nem szeret és az megin szívás... ismerd meg előtte
már nem azért de:Engem háromszor műtöttek a nőgyógyászaton mert egy barom focimeccsen a labda helyett a hasamba rúgott bele.Az akkori pasimnak kb 18 centis volt a farka....hát ne tudjátok meg hogy én mit éltem át és nem tudtak mit csinálni vele...iszonyatosan fájt utána egy évig is.Aztán persze jöttek a veszekedések mert én ugye nem nagyon kívántam a dolgot.ez esetükben náluk válás lesz.Ami már nem romantikus sőt!
Hiába is mondják hogy a vagina csodákra képes.Bizony vannak nők akik nem igazán tudnak tágulni...és ha ő is ebbe tartozna??jobb az ilyenre idő előtt rájönni.
Könyörgöm:ugye még nem szültetek?
tudjátok mekkora ma baba? és az is kifér!!!!
na az egy egészen más tészta már bocs.szüléskor kicsit más dolgok is történnek.De egy közösüléskor nem tágul a vagina négy ujjnyira meg nem adnak érzéstelenítőt.
Ennyi erővel mondhatnám azt is hogy ugyanmár az anális sex hogyan fájna hiszen kulázni is szoktunk:D
Felejtsük már ezt a babás marhaságot!
Szülés közben olyan hormonális és kémiai reakciók lépnek életbe, AMIK SEXUÁLIS IZGALOM HATÁSÁRA NEM!
Megnézném a sok nagyokos hölgyet aki a vagina csodálatos tágulásáról beszél, hogyha feldugnánk neki egy 2 literes kólásüveget (ami még jóval kisebb is, mint egy gyerek) akkor is ezen az állásponton lenne-e vagy összehugyozná magát visítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!