Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan veszítsem el a szüzessé...

Hogyan veszítsem el a szüzességemet?

Figyelt kérdés
Aki olvasta, az tudja miről van szó. Egyelőre nem fejteném ki. Fontos.
2012. febr. 24. 19:56
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező. Végigolvastam a válaszokat. Elmondom mi van. Biztos láttál már te is olyan amerikai filmet, ahol áll valaki egy magas épület ablakában vagy a tetején, és látszólag le akar ugrani. Alatta összegyűlik sok ember, és kiáltoznak neki hogy ne ugorjon. Nagyjából el tudod képzelni, ugye? Na, a válaszolók az alul lévő emberek, te pedig aki le akar ugrani, nem figyel senkire, csak ordítozik a lent állóknak, hogy fél ugrani, de muszáj!!!!

Mit akarsz még, mit írjunk?? Szerinted nem idegesítő, amikor valaki kérdez valamit, de nem hallgatja meg a választ, helyette csak a saját véleményét hajtogatja? Hát pedig az. A válaszadók többségének az egyehangzó (és általam is helyesnek vélt) véleménye az, hogy a szüleid egyrészt el vannak tájolva, másrészt pedig semmi sem kötelező. Ha ennyire nincsen semmi akaraterőd, se bátorságod, se önállóságod, az már betegség. Hajolj meg a szüleid akaratának ha nem tudsz velük szembeszállni vagy pedig állj a sarkadra. Ez a két út van.

2012. febr. 24. 22:03
 52/59 anonim ***** válasza:
Esetleg beszélj rá egy fiút, akiben megbízol, hogy mondjátok azt hogy megtörtént, hogy anyád békén hagyjon, de ne csináljatok semmit szerelem nélkül. De meg kell hagyni ilyen szülőről még nem hallottam, őrültség, tönkre teheti az életed, elveheti a kedved örökre.Én a helyedben megmondanám neki hogy NEM.
2012. febr. 24. 23:29
 53/59 anonim ***** válasza:
Miért éreznek egyes emberek késztetést arra hogy egy fantazmagóriát próbáljanak megetetni másokkal???? Ez egy kib@szott nagy hazugság!!! Unatkozol??? Inkább feküdj le ne fárassz minket a hülyeségeiddel,attól hogy azt írod hogy nem kamu, még nem lesz igaz a történet!!
2012. febr. 24. 23:44
 54/59 anonim ***** válasza:
ha ez nem trollkodás, akkor a rendőrségre menj, vagy az ombutsmannhoz ugyanis ha így veszíted el az bőven kimeríti a nemi erőszak fogalmát. és elég csúnya h az egyik "felbujtó" éppen az édesanyád" én már elköltöztem volna a helyedben. ...messze.
2012. febr. 25. 03:17
 55/59 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy döntenie kell de ha nem akarsz dugni akkor ne dugj... Egyébként meg semmi sem lesz olyan "szörnyű" mint ahogy fogalmaztad basszus-.-" 1 picit fáj aztán meg "Jajj hogy tudtam kufirc nélkül élni"... Az, aki meg nem így gondolja az olyan mint a szülei, vagy hazudik, vagy egye meg magát.
2012. febr. 25. 23:54
 56/59 anonim válasza:

Ha félsz tőle fájni fog, de lehet meg sem érzed..Ez nem olyan fájdalom mint egy foghúzás, vagy lábtörés..Nekem az első nem fájt, azóta fájt néha, de ez csak előjáték kérdése:)

Ha ez mind télleg igaz, és tényleg ilyen bolondok a szüleid(mert valószínű azok) akkor menj el a családsegítő központba, ők egyből elbujtatnak, szállást is adnak, védelembe vesznek, még ha nagykorú vagy akkor is..ezért családsegítő..

Am meg nem hiszem h igaz, mert akkor mért törölted magad??

2012. febr. 27. 08:08
 57/59 anonim válasza:

Előző válaszoló vok..

Kedves válaszolo társaim, nem kéne nekünk jelenteni ezt valahol?? Benne volt a tvben mikor az a csávó megölte a volt barátnőjét azt is leültették akivel beszélt róla a neten..És oké mi nem segítünk neki az ügyben, de ha igaz azért, ha nem igaz akkor meg pont azért kéne szólni hogy egy ilyen beteg elme kószál valahol..Vagy ő vagy a szülei.. De nem tudom hogy lehetne utána járni kiez, mert törölte magát vagy lelett tiltva, ezt irja ki a rendszer..

2012. febr. 27. 08:12
 58/59 anonim ***** válasza:
utolsó, teljesen jogos! Ha nem történne semmi akkor lezárhatnánk a témát mert kamu, ha meg igaz, akkor segítenének ezen a szerencsecsomagon.
2012. márc. 4. 22:55
 59/59 anonim ***** válasza:
xD
2012. márc. 11. 21:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!