Hogyan veszítsem el a szüzességemet?
Figyelt kérdés
Aki olvasta, az tudja miről van szó. Egyelőre nem fejteném ki. Fontos.2012. febr. 24. 19:56
32/59 A kérdező kommentje:
Először azt hittem gyorsan túl leszek rajta, meg lesz oldva aminek meg kell oldódni. Édesanyám szerint ez egy csomó az életemben, amit most kioldok. Viszont egyre jobban félek. Még soha nem álltak szemben velem, vagy az édesanyámmal.
2012. febr. 24. 20:30
33/59 anonim válasza:
Itt már nincs mit mondani...
20L
34/59 anonim válasza:
Ahelyett hogy az lennél, vedd a saját kezedbe az életed irányítását, nem tudom hány éves vagy (gondolom 18 körül lehetsz), felnőtt vagy már, a te döntésed hogy mit csinálsz, senki másnak nem kellene engedelmeskedned. (megint a 21. voltam)
Amúgy 18 éves vagyok és lány.
35/59 anonim válasza:
Hódolj be, és old ki azt a csomót. :) Mi meg vígan éljük a szabad életünket. :) Bíbííí! :)
...
20L
36/59 anonim válasza:
Hiába mondasz ennekk bármit is, süket fülek... :)
20L
37/59 anonim válasza:
Úgy írsz anyádról, mintha az ő szava lenne a szentírás, pedig nagyon nagy hülyeséget mond, remélem rájössz erre még időben. (a 21.)
38/59 A kérdező kommentje:
Nem fogom kibírni, mert fájni fog, és félek.
2012. febr. 24. 20:40
39/59 A kérdező kommentje:
magamnak kell elintéznem
2012. febr. 24. 20:41
40/59 anonim válasza:
Tényleg teljesen mindegy hogy mit írunk neked, segíteni akarunk, de te csak anyád hülyesége után mész.
Vagy kamu a kérdés, mert ez már túl sok ahhoz hogy igaz legyen. (21.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!