Hogyan veszítsem el a szüzességemet?
És arra nem gondoltál még, hogy az a fiú, aki hajlandó lesz veled ismerkedni kb. két hónapig.. ha ő belédszeret.. és megtudja, hogy csak ennyire kellettél neki, hogy édesanyádék elvárásat teljesítsd..? Akkor mi lesz? Nagyon gatyául fogod magad érezni, és ez még nem is minden.
20L
Újra felteszem a kérdést. Mi lesz, ha nem teszel így?
20L
Én úgy gondolom, hogy sürgősen keress fel ezzel egy szakembert. Mert amit a szüleid kívánnak tőled, az élesen kisiklott a szülői témakörből.
20L
Az előző kérdésben leírtam, hogy édesanyám figyelmeztetett, hogy mivel lassan nagykorú leszek itt az ideje az elveszítésnek. Nagy felháborodást keltene, ha másképp alakulna. Lehet hogy vénlánynak tartanának a családban.
Fel kell kérnem egy fiút, akinek felajánlom magam. Be kell mutatnom a szüleimnek. Szeretnék ha felkészülve érkeznék a főiskolára.
Ez hihetetlen. Ez az egész. Ez annyira elavult felfogás, nem is elavult, hanem romlott, velejéig szar, alapjából rohad a szüleid agya, már bocsáss meg..
Egy normálsi szülő sok másik dolog mellett mindennél fontosabbnak tartja, hogy a lánya az érzései szerint éljen, azt tegyen, amit szeretne, mert a magánélet erről szól, amit egyetlen másik ember sem szabhat meg.
Felnőtt vagy, fősiskolás leszel. Mért gondolod azt, hogy ők bármi joggal is rendelkeznek, hogy távoltartsanak az iskolától? Ha ilyeneket gondolsz, és pluszban még el is fogadod, akkor nagyon sajnállak kicsim. És emiatt a legjobban, hogy nem vagy képes a sarkadra állni, és szembefordulni velük. Egyensen szánalmas, sőt, elítélendő, amit veled tesznek.
De látom, nem nagyon akarsz máshogy tenni, egyszerűen csak az ő kívánalmaik szerint élsz. Ez esetben pedig nincs miről beszélni, mert nem nagyon lehet rád hatni ezek fényében.
Boldog életet, így nagyon boldogan kezdheted el, gratulálok a nagy erődhöz.. Anyám ilyet mondana nekem, ott képelném fel, és mögöttem állna még az összes rokon és barát a sorban.
Hogy veszítheted el? Adj fel hírdetést. Ha anyád erre izgul, hogy egy nagy büdös k*rva legyél (egy alkalomra).. Mert ez igenis azt jelenti! Sőt, ha külön e célból akarsz szerezni valakit, vagy ő szerez neked, esetleg közbenjár, akkor kéz a kézben mehettek a bordélyházba! Éljen a szoros anya-lánya kapcsolat, és a szabad akarat!
Így szánalomra se vagy méltó, KISLÁNY. Nem kell a mese, hogy szüleid így akarják - semmit sem kötelező megtenni, de mivel az ellenállás parázsa sem látszik az irományaidban, így boldogan besétálhatsz bármelyik diszkóba, lesmárolhatod az első krapekot, majd adhatsz neki jelzéseket, hogy igazán dugnál vele. És akkor mindenki boldog lesz. Szüleid nagyon, mert megtörtént (buliban), te meg szintén ezért. De a te lelked se ér szart se ezek szerint..
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!