Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan veszítsem el a szüzessé...

Hogyan veszítsem el a szüzességemet?

Figyelt kérdés
Aki olvasta, az tudja miről van szó. Egyelőre nem fejteném ki. Fontos.
2012. febr. 24. 19:56
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés. Most, hogy írtak sokan, kezd elsötétülni előttem a világ. Azt hiszem nem akarok iskolába menni. Nincsenek barátaim. Ha nem megyek iskolába, semmire se viszem. Nem tudom, hogy írhatok e a saját érzéseimről, de gyermekkoromban gondolkoztam azon, hogy égő gyertyával veszítem el és leszek egyszerre halott. Természetesen ez badarság.
2012. febr. 24. 20:51
 42/59 anonim ***** válasza:

Szerintem itt kell hagyni a dolgot.. :)

Záporozzuk őt itt a magvas gondolatainkkal, de ugyanúgy írkálja, hogy meg kell tennie..

HÁT TEDD BZDMEG! :)

20L

2012. febr. 24. 20:52
 43/59 anonim ***** válasza:

Jézus mária...

Fogod, ha azt mondom, hogy menj szakemberhez???????????

2012. febr. 24. 20:53
 44/59 anonim ***** válasza:
20L
 45/59 A kérdező kommentje:
Megpróbálom.
 46/59 anonim ***** válasza:
Mit próbálsz meg?
2012. febr. 24. 20:54
 47/59 anonim ***** válasza:
20L
2012. febr. 24. 20:54
 48/59 A kérdező kommentje:

Hogy megtegyem, de nem vagyok benne biztos lesz annyi lelki erőm. És azt írtad, menjek szakemberhez. Előzőleg pedig azt írták, álljak a sarkamra.

Az az érzésem, itt sokan azt a tanácsot adják, legyek nagyképű liba, és azt mondják az a normális. Kezdem rosszul érezni magam fizikai szempontból is, amiatt hogy mi fog történni velem. ha elmegyek szakemberhez mindent el kell mondanom neki az életrajzomból?

2012. febr. 24. 21:03
 49/59 A kérdező kommentje:
Kérlek írjatok. Nem tudok aludni és egyedül érzem magam. Ne keressek fiút? Akkor mi fog történni? És ha mégis rendjén mennek a dolgok, milyen lesz, mi fog történni?
2012. febr. 24. 21:06
 50/59 anonim válasza:
72%

Először is a 20/49, 20/N hozzászólónak szeretném mondani, hogy megválogathatnád a szavaidat, elég fiatal vagy ahhoz, hogy mások életébe ilyen szavakkal beleszólj!!!

Neked pedig kérdező, ne tűrd el, hogy a szüleid ilyen mértékben félelemben tartsanak, ne ők mondják meg neked, hogy mit csinálj. Tapasztalatból beszélek, igaz az én szüleim idősek, de el tudom képzelni, hogy min mehetsz keresztül.

Mondok neked egy pl. az én anyám mindenáron azt akarja, hogy férjhez menjek, gyereket szüljek, de kerek percet megmondtam neki, hogy nem az lesz amit ő akar.

26/N

2012. febr. 24. 21:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!