Hogyan veszítsem el a szüzességemet?
Szerintem itt kell hagyni a dolgot.. :)
Záporozzuk őt itt a magvas gondolatainkkal, de ugyanúgy írkálja, hogy meg kell tennie..
HÁT TEDD BZDMEG! :)
20L
Jézus mária...
Fogod, ha azt mondom, hogy menj szakemberhez???????????
Hogy megtegyem, de nem vagyok benne biztos lesz annyi lelki erőm. És azt írtad, menjek szakemberhez. Előzőleg pedig azt írták, álljak a sarkamra.
Az az érzésem, itt sokan azt a tanácsot adják, legyek nagyképű liba, és azt mondják az a normális. Kezdem rosszul érezni magam fizikai szempontból is, amiatt hogy mi fog történni velem. ha elmegyek szakemberhez mindent el kell mondanom neki az életrajzomból?
Először is a 20/49, 20/N hozzászólónak szeretném mondani, hogy megválogathatnád a szavaidat, elég fiatal vagy ahhoz, hogy mások életébe ilyen szavakkal beleszólj!!!
Neked pedig kérdező, ne tűrd el, hogy a szüleid ilyen mértékben félelemben tartsanak, ne ők mondják meg neked, hogy mit csinálj. Tapasztalatból beszélek, igaz az én szüleim idősek, de el tudom képzelni, hogy min mehetsz keresztül.
Mondok neked egy pl. az én anyám mindenáron azt akarja, hogy férjhez menjek, gyereket szüljek, de kerek percet megmondtam neki, hogy nem az lesz amit ő akar.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!