Hogyan veszítsem el a szüzességemet?
Figyelt kérdés
Aki olvasta, az tudja miről van szó. Egyelőre nem fejteném ki. Fontos.2012. febr. 24. 19:56
21/59 anonim válasza:
Hű. Ez hihetetlen hogy ilyen van, és nem is értem hogy engedelmeskedhetsz egy ilyen kérésnek?
22/59 A kérdező kommentje:
de nem szeretném
2012. febr. 24. 20:22
23/59 anonim válasza:
jó hülyék a szüleid, de te is örököltél belőle
24/59 anonim válasza:
Ez a lány családilag el lett cseszve.
Könnyebb az elvárást teljesíteni, mint szembefordulni, persze. De lehet, hogy ezzel a választással kihat majd az egész életére..
20L
25/59 A kérdező kommentje:
de nem tudom hogy szeretném e igazán. Félek egy kicsit.
2012. febr. 24. 20:24
26/59 anonim válasza:
Ha nem szeretnéd, akkor mondd már meg, hogy miért a mocskos retkes isten f*száért akarod mégis lebonyolítani??! Miért?? Hát ne basszál már fel!!!
20L
27/59 anonim válasza:
Ajj b*zdmeg. Akkora hülye vagy, mostmár ezt mondom...! Állj fejen, és imádkozz..........................
20L
28/59 A kérdező kommentje:
Azt hiszem öngyilkos leszek.
2012. febr. 24. 20:26
29/59 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek a 20. válaszolóval, én kivételesen alig találtam szavakat, az biztos hogy ez nem élet, hogy hagyhatod hogy az anyád mondja meg mit csinálj?
(21. voltam)
30/59 anonim válasza:
Dehogy leszel te öngyilkos! Anyádékat kéne kinyírni..
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!