Szakított már lány pasival azért mert szűz?
Na, most én is mondhatnám, hogy peeersze, sote, mi? Higgyem is el...ne légy már gyerekes!
Egy "pszichomókus" is ember, és bevallom, szeretem olykor kiadni magamból a sok-sok visszafojtott érzelmet az efféle oldalakon. És igen. Imádom, hogy itt nem kell marha nagy vitakultúrával rendelkeznem, mint ahogy a felhasználók 95%-a nem is rendelkezik.
Ennyi.
27N
De erről nem is szeretnék pont veletek, pont itt, pont állsotés (:P) álldiákokkal vitatkozni.
Gondolom nektek is van ettől jobb dolgotok. Szóval agyő!
"Álldiákok"(sic!) :D... Mindnek németes arckaraktere van netán?
Az "állsotés"nek gondolom különösen az van....
27/N:
1., A hatalmas pszichomókusi tapasztalatoddal tudhatnád, hogy a sok-sok visszafojtott érzelem nem jó. Illetve tudhatnád a módszerét, hogy megszabadulj tőle (és ne úgy, hogy itt lejáratod magad). Egyébként ha kell javaslok egy módszert: kefélj néha egy bombasztikusat, mert lerí rólad, hogy nem mostanában dugtál egy egészségeset.
2., Ismételten csak, ha akkora pszichomókus vagy, akkor illene felfedezned, hogy a nagy vitában mikor futottál bele, abba a másik 5%-ba :-P
3., Magam részéről, meg akkor sem megyek le alpári, primitívbe, ha a vitapartnerem az. Mert azzal csak magamat minősítem. Ahogy Te is tetted itt.
Ennyi!
Mindig Macet b*szogatjátok, de felesleges, nem bírtok el vele.
Egyébként meg igaza van.
A kérdésre válaszolva, igen, volt a világtörténelemben. Nem egy, sőt kettő sem.
Másrészt, elég szomorú, hogy valaki aki állítása szerint mélyebb szintjein ismeri az emberi lelket képtelen magát egy kiegyensúlyozott, boldog életúton terelni, s kénytelen egy anoním internetes fórumon kiélni magát.
Nem neveznélek igazán sikeres pszichomókusnak. Körülbelül te lehetsz Dr. Quasimodo, a plasztikai sebész - nem a legjobb reklám.
SOTE/I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!