Belemenjek vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit szeretek, ő is szeret de nem úgy mint én őt.Van egy testvérem akivel azért jóba van, ez miatt nem akar velem összejönni mert tesómnak megvan róla a véleménye mert nem egy lánnyal volt már dolga. Viszont történt közöttünk egy kis dolog, és volt szó a szexről. Nagyon szeretném már! Szűz vagyok. ami még rá tesz erre az hogy minden barátnőm biztat hogy menjek bele nyugodtan.de szerintem ez nem lenne helyes dolog.
17/L
2012. jan. 22. 19:02
11/14 anonim válasza:
Ne menj még bele.... várj még vele 2-3 évet!!
12/14 Delly válasza:
tényleg meghatározó egy lány számára az első szexuális élmény.Énis egy olyan fiúval vesztettem el,akivel ugyan együtt voltam,de nem szerettem annyira..és ő sem engem.Úgyvoltam vele mint te..kíváncsi voltam mien lehet..de megbántam..Hidd el rossz döntés,ha belemész.. !
13/14 anonim válasza:
Hallgass azokra akik azt tanácsolják NE MENJ BELE! Én is azt tanácsolom, meg korai is még. Hidd el mindez csak jótanács, nem akarunk rosszat neked. 26/l
14/14 anonim válasza:
de szerintem ez nem lenne helyes dolog.
Akkor ne tedd!Semmiképpen!ne hagyd, hogy rábeszéljenek, akkor csináld ha tényleg akarod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!