Belemenjek vagy ne? (17 éves fiú)
Tehát a kérdés:
17 éves fiú vagyok még szűz. A barátaim/haverok már régen nem azok... a következő dilemmába kerültem, úgy alakultak a dolgok egy lánnyal le akar velem feküdni. De nem vagyunk együtt meg semmi komoly nincs, ennek az oka hogy (nem tudom szebben megfogalmazni) a csaj egy elég nagy ribanc. Folyton össze vissza kavargat mindenkivel. Na most ezt nem tudom eldönteni hogy bele menjek vagy ne ? Montanába már eléggé úgy érzem hogy itt lenne az ideje az elsőnek, a csaj is bejön meg minden csak nem tudom mennyire lesz gázos hogy az első nem egy olyan emberrel lesz meg akivel már csomó ideje együtt vagyok meg szerelmes vagyok belé.
Egy kockázata van:
Ha itt beégsz vagy elrontasz valamit,akkor az nagyon nagy égés lesz ,és lehet elég sokan tudni fognak róla ...
Én azt gondolom, ha kétségeid vannak ne tedd. Nem késel le semmiről, és jobb ha az első egy nagyon szép emlék marad mert az meghatározza a későbbi szexuális életedet is.
Viszont bárhogy döntesz is könyörgök óvszert használj, főleg ha a csajszi szereti váltogatni a partnereit, mert a kankó nem frankó:D
ugyan, hagyd ki ezt a bulit, egyáltalán nem szól mellette semmi. Biztos hogy a haverjaid már nem szüzek??? A fiúknál ez elég érzékeny téma, és nem merik bevallani, ha még azok. Egy jóbarátomról tudtam meg, hogy 22 évesen veszítette el...A srác teljesen intelligens jó kiállású pasi, nem is akármilyen női voltak, de egyikkel sem került olyan viszonyba. A mostani bnőjével 3 éve van együtt, és az a leányzó volt neki az első. (azt, hogy 22 évesen vesztette el, a barátnőjétől tudom, ő mondta el, szóval biztos információ)
Várj még, és egy olyan lánnyal legyél együtt aki szeret téged. úgy a legjobb a szex!!!
Mé lenne kockázat? Mondjuk ha mindneki más úgy tudja, hogy te nem vagy szűz(füllentettél kicsit), akkor az , de ha azt tudják, hogy még szűz vagy akkor mi a kockázat?
Első voltam.
szerintem nyugodtan várj még :)
várd meg azt a lányt akivel nem dugni fogsz (mert arra még ráérsz), várd meg azt a lányt, akivel SZERETKEZNI fogsz :)
hidd el.. a szeretkezés ezerszer jobb mint a dugás :)
17 évesen még amúgy is ráérsz..
ha 20 évesen leszel még szűz akkor elgondolkodhatsz egy k*rván :)
légy türelmes :)
17/L
Régebben még azt mondtam volna hogy menj bele, mert a du.gás az du.gás. De azzal szexelni először akit szeretsz az mindennél jobb. És nem csak egy nőnek fontos dolog a szüzesség. Később jobban fognak bukni rád a csajok, a normális csajok, ha még szűz leszel, mert mint mindenben itt is szeretnek elsőnek lenni az emberek. Lehet kicsit nőies válasz, de megéri várni az elsővel arra aki megérdemli, hogy ne úgy gondolj majd vissza a szüzességed elvesztésére hogy valami riban.cal elmentél. Ha nem volnál szűz akkor mindenképpen azt javasolnám, hogy menj bele.
21\F V.Dániel
Oks kösz a válaszokat, am kockázata nincs tudja a csaj h szűz vagyok még mondta is hogy direkt úgy állna hozzá a dologhoz + senki nem tudna róla. Valaki írta hogy használjak óvszert... nem 13 éves segg vagyok aki azt se tudja hogy mire jó egyáltalán ez az egész + biszból azon az órán amikor erről tanultunk direkt figyeltemXD.
Egy dolog csábít nagyon hogy amikor mondjuk egy komolyabb kapcsolatba kerülnék (és lássuk be egy 17-18 éves lány nem valószínű hogy szűz) akkor már lenne egy kis tapasztalatom:D
18:09
ha komoly kapcsolatod lesz akkor a lánynak nyugodtan bevallhatod, hogy szűz vagy és hidd el, jól fog neki esni :)
én is így voltam a mostani Barátommal :)
velem vesztette el és nagyon jó volt vele :)
lehetett érezni, hogy szűz volt, de akkor is hihetetlen jó volt :)
szerintem várj :) nem kell a fölösleges tapasztalatszerzés..
ha folyton össze vissza kavargat akkor hagyd a francba még elkapsz valami nyavaját mert kitudja kivel feküdt le elötted:P
az hogy még szűz vagy az nem ciki.Legalább nem csak a sex fontos neked hanem az is hogy szerelmes legyél abba akivel megteszed. nemde?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!