Belemenjek vagy ne?
Van egy srác akit szeretek, ő is szeret de nem úgy mint én őt.Van egy testvérem akivel azért jóba van, ez miatt nem akar velem összejönni mert tesómnak megvan róla a véleménye mert nem egy lánnyal volt már dolga. Viszont történt közöttünk egy kis dolog, és volt szó a szexről. Nagyon szeretném már! Szűz vagyok. ami még rá tesz erre az hogy minden barátnőm biztat hogy menjek bele nyugodtan.de szerintem ez nem lenne helyes dolog.
17/L
Dönsd el te magad a te életed de ha ugy érzed hogy a fiu csk alkalmi szexre akar téged és nem magad miatt akkor inkább várj azt mondják az első szex felejthetetlen és......
de ha csk az eggyik szerelemből akarja és a másik csak mert moct kanos :) (bocs ha sértő) akkor nem lesz igazán jó és nem éri meg + de is azon fogod rágni magad hogy odaadtad a szözességed neki és nem érte meg ez ár aggasztana téged de szerintem ha igy van akkor várj!! és majd te is érezni fogod hogy eljött a pillanat ! de ha én tévedek és szeret a srác akkor .... de minden te rajtad áll.! ne halgass a barátnőidre hanem csak a szívedre !! (bocs ha nyálas mármint amit irtam) DE AZÉRT HA MOSTVAGY AKÁRMIKOR BELEMÉSZ VÉDEKEZZ ( óvszer..... !!!!) :) :) :) :)
Üdv egy : Fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!