Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Belemenjek egy ilyen "kapcsola...

Belemenjek egy ilyen "kapcsolatba"? Lefeküdjek vele? Szeretem.

Figyelt kérdés

Szóval, van egy barátom, inkább haverom, három hónapig randizgattunk, de nem lett semmi komolyabb. Csók, petting volt. Van barátnője, nem komoly, tudom. Szeretem, és az, hogy még nem feküdtünk le nem rajta múlott. Szerintetek belemenjek egy ilyen "kapcsolatba"? Vagy csak ki akar használni? Ja és a srác 28 éves

17/L (még szűz)

2009. márc. 23. 19:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ha szereted miert nem lett komolyabb 3 honap alatt? ezazalatt nem azt ertem h miert nem fekudtel le vele. nem irtal reszleteket de valoszinuleg komolytalan a srac. eloszor vard meg h hajlando-e komolyan venni teged, a kapcsolatot, h szertet-e vagy csak le akar fektetni. ne add odam agad 1bol mert megbanod.
2009. márc. 23. 19:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Csak kihasznál. Te hogy éreznéd magad, ha a barátod megcsalna?
2009. márc. 23. 19:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ha annyira nem komoly a barátnője, hát szakítson vele! majd utána gondolkozzon azon h egy 11 évvel fiatalabb lányt szédítsen! nem akarlak megbántani, de szerintem csak játszik veled, esetleg a barátnője nincs olyan szexis/közel mint te, nem sokszor kívánja a szexet. te tudod mi ebben a helyzetben a jó döntés, de én szerintem ne hagyd h olyan vegye el a szüzességed akinek csak "arra" kellessz.
2009. márc. 23. 19:07
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez rajtad múlik, amúgy ez, hogy kihasznál, csak egy ráfogott dolog. Ha te nem akarod, akkor úgysem fekszel le vele.

Tedd úgy, ahogy jól érezd magad.

2009. márc. 23. 19:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak kihasznál. 28 éves amúgy is szerintem kicsit idős hozzád. ha bnője van, főleg hagyd.
2009. márc. 23. 19:18
 6/16 anonim ***** válasza:
35%

Ilyen nincs hogy kihasznál. Ha lefekszik vele, azt ő is akarta, jó lesz mindkettőjüknek, tehát: nem kihasználás

Ha úgy szereti, hogy tudja valószínűleg semmi nem lesz belőle, mert valljuk meg ez a reális, hiszen egy egy 28 éves mi másért kezdene egy 17 évessel... csak a szexért. Ezt a lánynak is tudnia kell és így nem megy bele a szexkapcsolatba, tehát: nem kihasználás.

Tehát a válasz, úgy menj bele a kapcsolatba, hogy valószínűleg szerető leszel csak. Ha mégsem, akkor sem lesz hosszú életű a dolog.

25/f

2009. márc. 23. 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
61%
Igen, lehet, hogy jó lesz a szex, de idővel megbánhatod, hogy belementél!Már csak a korkülönbség miatt és mivel te szereted is(neki pedig barátnője van) akkor csak magadnak bonyolítanád az életed. Szerintem nem ezzel a pasival kellene elvesztened a szüzességed, de én ezt csak saját tapasztalatból mondom. Bár az a srác, akivel én voltam szingli volt, de nem szeretett, én őt igen és nehéz rajta máig túl lépni!
2009. márc. 23. 20:38
 8/16 anonim ***** válasza:
Es a baratnojen kivul meg vane neki mas lany?
2009. márc. 23. 20:42
 9/16 A kérdező kommentje:

2 barátnője van. Egyik se tud a másikról. Tudom, hogy nem szereti egyiket se, mondta is meg akkor nem csinálná ezt velük.

Én is attól tartok, hogy később megbánnám, ha most lefeküdnék vele. Nem akarok csak szexkapcsolatot.

2009. márc. 23. 21:18
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

"nem akarok szexkapcsolatot"

pedig ez az lesz, ha belemész.

2009. márc. 23. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!