Belemenjek egy ilyen "kapcsolatba"? Lefeküdjek vele? Szeretem.
Szóval, van egy barátom, inkább haverom, három hónapig randizgattunk, de nem lett semmi komolyabb. Csók, petting volt. Van barátnője, nem komoly, tudom. Szeretem, és az, hogy még nem feküdtünk le nem rajta múlott. Szerintetek belemenjek egy ilyen "kapcsolatba"? Vagy csak ki akar használni? Ja és a srác 28 éves
17/L (még szűz)
Aaaa, keruld el messzirol, ne is baratkozzal vele, mert csak megprobal bacsapni.
Mit gondolsz te mennyire vagy neki fontos ha meg a "komolytalan" baratnojet sem hagyja ott miattad? Siman meg akarhany csajt etethet ezzel a szovegel, hogy "hat nekem ket baratnom is van, de ok persze nem jeletenek nekem semmit, de te, te valahogy kulonleges vagy". (Azert keves nalad idosebb lany van eki ezt elhiszi)
Ha megkapja toled amit akar ha nem, sajnalni fogod az idot es az erzelmeket amit ra pazaroltal, es te is latni fogod majd -ha maskor nem, majd ha par evvel idosebb leszel- hogy ez egy gerinctelen semmirekello. En azt tanacsolom hogy pattintsd le amig nem keso, es ne faraszd magadat azzal hogy elmagyarazod neki a dontesedet, mert annyit sem er egy ilyen ember, aki felnott ferfi letere egy kamaszlanyt probal meg hulyere venni es kihasznalni. Valoszinuleg ugyis eljatszana hogy nem erti a dontesedet..
Raadasul ne gondold azt hogy nem gaz mas pasijaval osszekavarni, hogyha a pasi azt mondja hogy nem komoly a kapcsolatuk. Kivancsi vagyok hogy a masik ket csaj tud-e egymasrol meg rolad, meg arrol hogy mennyire nem komolyak.
AAAA ez az ember tele van szarral.
Nem, nem vagyunk erdélyiek.
A két csajjal azután jött össze, hogy elég csúnyán összevesztünk. Nem ámított semmi ilyesmivel, hogy őket leszarja és, hogy majd velem más lesz.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!