21 éves szűz srác vagyok, el szeretném veszteni, milyen tanácsot tudnátok adni partnerkeresésben?
Nos, előző kérdésemet törölték valami trollkodó pasik miatt. Most megpróbálom kultúráltabban megfogalmazni. Sok pénzem lenne egy olyan lányra aki nem egy tipikus prosti, nem járatják éjjel-nappal, csak alkalmanként fekszik le így pasikkal mert pl. rászorul anyagilag. Hol tudok ilyen lányt találni? Esetleg ismertek jó weboldalt/partnerkereőt ahol kultúráltabb, empatikusabb (18-22 éves) lányok vannak?
Különösen érdekelne olyan srácok tapasztalata akik szintén prostival veszítették el!
"Ennyi erővel minden csaj felszínes, mert mindenki a külsőt nézi.."
Nem. Ugyanis nem csak a külsőt nézik...
De így kijelenteni, hogy bukok az orvosokra/rendőrökre stb. az felszínesség. Nem is tudja milyen maga az ember, hogyan néz ki stb. Csak a foglalkozására bukik, nem másra.
De nem is a külső a fontos. Hanem
1. pénz
2. külső
3.foglalkozás
Legalábbis ezt próbálják itt egyesek bemagyarázni...
Lol. :DD
Nem is ismertek, mint ember. És igen, sármosnak találom őket, de ettől még nem vagyok felszínes. :)
Habár nem tudom, mennyi ismerősötök van ezekből a szakmákból, nekem van... :) És rohadtul nem érdekel, mennyi pénzük van.
"És igen, sármosnak találom őket, de ettől még nem vagyok felszínes. :)
Habár nem tudom, mennyi ismerősötök van ezekből a szakmákból, nekem van... :)"
Dehogynem vagy felszínes:) Én konkrétan nem 1 olyan orvost ismerek, akitől a belem kifordulna, nemhogy sármosnak tartsam:D Ezzel szemben te az állítod, hogy az összes orvos sármos. Hát egészségedre;)
Asszem ez már itt átment meddő ökörködésbe :D
Akinek van hasznos válasza az eredeti kérdésre, azt továbbra is várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!