Hogy mondjam el, hogy meg is értsék?
Sziasztok!:) Én egy 16 éves lány vagyok,és hát igen,még szűz.Nem is akarom még egy darabig elveszíteni,mert még érzelmileg elég érett partnert nem találtam ehhez a dologhoz,de nem is bánom.Engem csak az zavar,hogy mintha a környezetem kényszeresen rám akarná erőltetni ezt a dolgot...:S Tudom ez így h*lyén hangzik,de a barátnőim már mind elvesztették,és mindig azzal csesztetnek,hogy na és velem ilyen téren mi van?-.- Hiába mondom el nekik ezt ,amit az előbb indokként leírtam,nem képesek felfogni,hogy nem találok megfelelő partnert rá,legalábbis az elpáwásodott korombeliek közt nem.Vannak idősebb egyetemista ismerőseim,akikkel tök jól el tudok dumálni értelmesebb dolgokról is ,amik engem igazán érdekelnek,de ha ezt megemlítem a suliban leribancoznak,szóval hanyagolom a témát.Meg az is benne van a pakliban,hogy talán az idősebbek is csak azt akarják,egy éretlen(hisz 16 évesen,ugyebár mi más lehetnék...) lánytól.Szóval ezért inkább hanyagolnám a dolgot,egy darabig.
Tudnátok segíteni,mondani valami kifogást amitől leszállnak rólam?
Szia. Szerintem ne érezd magad gázul amiatt, hogy 16 évesen még nem vesztetted el. Elég éretten gondolkodsz, így javasolnék 1-2 dolgot, amit nyugodtan közöletsz a többiekkel:
- Az olcsó dolgokat sokan akarják...Aki olcsón adja magát, ne várja h érték legyen.
-Nuyogdtan mondd azt, hogy te válogatsz, mert megteheted. Lesz majd, akit tökéletesnek találsz, miért érd be középkategóriás f***okkal :)?
A másik, amit még javasolnék, hogy keress érettebb gondolkodású baráto(ka)t! Mondjuk írtad, hogy vannak egyetemista barátaid, de esetleg megpróbálhatnál olyat találni, aki nagyjából annyi idős, mint te és hasonlóan áll a világhoz... Nem biztos, hogy ez olyan egyszerű lesz... de hátha!
23/n
# 20 Köszi a biztató szavakat!:D
Egyébként én cseppet se érzem gáznak azt,hogy nem kefélek fűvel-fával hanem még szűz vagyok,én csak a társaim reakciójától félek.:S Amúgy se vagyok lelkileg túl erős,mert nagyon gyorsan magamra veszek mindenféle sértést,és még ha nem is mutatom ki,belül mégis mardos a fájdalom;és nem tudom,hogy képes lennék-e elviselni egy olyan lelki terrort,mint amilyet arra a lányra zúdítottak,aki elment.Megpróbálom ezt az ügyet a legokosabb módon lerendezni.Ha hazudok,hát szembe nézek a következményekkel ,amik a jövőben érhetnek,de most talán ez tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak,számomra.:/
itt 23-as :D
Én pl. 14-15 éves korom óta rock zenét hallgatok, nem voltam soha nagy disco-s, de az öltözködésemen ez sokszor nem is látszik, imádom a népzenét is meg a keményebb metálos hangzást, de sosem érdekelt, hogy erről másoknak mi a véleménye. A matyó hímzéses ingemet simán felveszem egy szegecses övvel meg egy magassarkúval, mert nekem ez így tetszik... ez vagyok én... lesz*rom, hogy mit gondolnak erről!! Szóval szerintem egyáltalán nem ciki, ha felvállalod, hogy te milyen vagy valójában, mert akik így nem fogadnak el, azokkal nem érdemes foglalkozni!!
# 28 Talán tényleg ideje a nagy váltásnak,kockáztatok meglátom mi lesz,holnap már el is kezdem a kiszakadást...:D
Már nekem is elegem van,hogy nem lehetek önmagam és korlátozva vagyok mások által,csak eddig ez kényelmes volt,de talán most eljöhet végre az én időm.:D Remélem jól sül majd el a dolog ,max majd megedződök kicsit.:)
Köszönöm a tanácsot,és a löketet,így már,hogy ennyi ember normálisnak gondol és nem ítél el amiatt,amilyen vagyok,könnyebb a dolog,lelkileg...:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!