Normális az hogy 22éves nő létemre szűz vagyok?
én fiút létemre vagyok az. de nem érdekel mert nem fogom egy ribivel elveszíteni. szerintem nincs ezzel semmi gond.
21/F
am irhatnál privit :))
Elgondolkodtam a kérdéseden.. Nem szerintem nem zavarna, még lehet valahol jól is esne, hogy én vagyok neked, és nem volt más. Kétoldalú. Egyrészt a tapasztalatlanság hiánya engem szerintem nem zavarna, szívesen bevezetnélek, még tetszene is. De persze ez azért van mert én már csak komoly kapcsolatban gondolkodom. Meg ha szeretlek ez végképp nem akadály. Egyetlen dolog ami kicsit elgondolkodtató, hogy ha én lennék neked az első, hosszútávon ki tudnál e tartani egy férfi mellett.. ha megtapasztalod a dolgokat, tudnál e hűséges maradni akár egy férfihoz.. úgy hogy nem volt más előtte ez elgondolkodtató, de persze személyiségfüggő :))
25/F
14:05-ös vagyok.
jajjj :/ ezt eddig el se tudtam képzelni, mármint, hogy egy srác ilyeneket mondjon nekem, miután kiderül, hogy még nem volt szexuális élményem.
de végülis valamilyen szempontból jó, hogy időben kiderült, hogy tapló.
egyébként én nem gondolom, hogy mi, akik huszonévesként még szüzek vagyunk, kimaradunk a "jó szexből" (csakhogy ezt a fiút idézzem). az hogy később kezdünk nemi életet élni, mint a legtöbb lány, az nem jelenti azt, hogy bármiből kimaradnánk.
annak, aki azt mondta neked, hogy " te nem tudod, milyen a jó szex, és nem is fogod megtudni".
én pont 22 voltam az elsőnél, de az még nem volt behatolás, csak nyalás és ujjazás. na de az első emberke azóta is azzal jön (majdnem 15 éve volt, barátok vagyunk), hogy egyáltalán nem tűntem szégyellősnek, és egyenesen szexmániásnak hívott...egyértelműen jó volt neki is, nekem is, pedig nekem az első volt...úgyhogy megmondhatod neki, hogy de, simán megtudhatod, milyen a jó szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!