Ciki hogy 21 éves nő létemre szűz vagyok?
Nem ciki. Nekem fontos lenne, hogy a kiszemeltem szűz legyen. Én megbecsülném.
Egyébként én is szűz vagyok és nem volt még nagyon barátnőm. Velem nem az van, hogy pánikba esek, hanem ilyen ellentétek dúlnak bennem.
Vágyom is nagyon egy barátnőre, aki szeret, közben meg féltem a szabadságomat meg a jövőmet. A lányokban se nagyon bíznék. Bár nekem külsőre elég sok lány tetszik, inkább a belső értékeiket tudnám kifogásolni. Meg persze önértékelési zavarom is van. De már elfilózgattam azon is, hogyha nem lenne bajom magammal, lehet akkor se merném belevetni magam egy "kapcsolatba".
Elég érzékeny vagyok. Tudom hogy az emberek azt mondják, hogy mindent ki kell próbálni meg tapasztalatokat kell gyűjteni és legtöbbször én is ennek a híve vagyok az élet más területein. Itt viszont úgy gondolom hogy ezek a szerelmi csalódások elég mély és fájdalmas nyomokat hagynának bennem, aminek nem tudom, hogy hosszú távon mennyire lenne jó következménye.
Egyszer volt egy barátnőm úgymond. 18 éves voltam és idegenként ismerkedtünk meg egy haverom által. Aztán később találkoztunk meg tetszettünk egymásnak. És megcsókoltam. Akkor boldog voltam, csak később nagyon megbántam. Szakítottunk és még most is valahogy szégyellem az egészet. Rosszul esik, mert nem ő lett az igazi és mégis megcsókoltam és ez olyan mély csalódás. És rosszul esik azért is, mert nagyon régen történt, 3 éve. Lehet már nem is lesz több barátnőm és együtt kell élnem ezzel az emlékkel, hogy megcsókoltam egy lányt, aztán szétmentünk. Jó persze neki már van kapcsolata meg boldog. Végülis én is eléldegélek egyedül, csak talán büszkébb lennék magamra, ha nem történik meg ez a dolog.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!