Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki hogy 21 éves nő létemre...

Ciki hogy 21 éves nő létemre szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Kicsit bővebben annyit magamról hogy kb 18 éves koromban kezdem csak jobban érdeklődni férfiak iránt.Jelentkező akadt is de jórészt inkább első pár randi után visszautasítottam volt hogy belső tulajdonság miatt,volt hogy külsőre nem igazán fogott meg. Tudom hogy én sem vagyok tökéletes, senki sem az...de valahogy soha nem éreztem még azt a bizonyos vonzalmat. Most meg már kezdek pánikba esni hogy nem talál rám a szerelem. Tudom hogy ezért nekem is tenni kell...de nem tudom mi lesz így.
2011. nov. 20. 00:39
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
17%
Először azt akartam írni, h inkább erény, ez esetben viszont ciki, mert ennyire válogatós vagy. Ne csak a legjóképűbb srácoknak adj esélyt, mert akkor még sokáig szűz maradsz!
2011. nov. 20. 08:10
 12/42 A kérdező kommentje:
utolsó egyetértek hogy nem csak a jóképűséget kell nézni,de valami kis apróság is muszály hogy megfogjon benne,különben ez nálam nem működik:(
2011. nov. 20. 09:24
 13/42 anonim ***** válasza:
25%
Akkor pedig ne csak azt nézd!
2011. nov. 20. 09:45
 14/42 anonim ***** válasza:
0%

hatalmasak az igényeid:S hát ez furcsa, pedig akinek nem volt senkije nem kéne hogy ekkora legyen:S

Nekem spec túl alacsonyak már egy 12 évessel is járnék ha nem sittelnének le... túl nagy a magány

f18

2011. nov. 20. 10:44
 15/42 anonim ***** válasza:
71%
Én is úgy gondolom, hogy nem az a ciki, hogy szűz vagy, hanem hogy válogatós vagy. Ha "jelentkezik" egy pasi, hogy tetszel neki, akkor hagyj időt arra hogy megismerd, ne dobd rögtön pár randi után. Nem mindenkinél működik az első látásra szerelem, legyél nyitott, és hagyd hogy esetleg kialakuljon valami. Ne azon görcsölj, hogy hú, annyira nem jön be a haja, akkor passz, lépjünk tovább. Hidd el, ha megszeretsz valakit, az úgyis szép lesz a szemedben:) persze nem azt mondom, h randizz olyannal, aki első látásra is taszít, de ha nincs különösebb kifogásod, akkor ne fanyalogj. PL. én a barátomat neten ismertem meg, beszélgetés alapján nagyon szimpatikus volt, találkoztunk. Elsőre nem igazán fogott meg a külseje, kicsit alacsonyabb is volt annál, ami eddig 'bejött', a szemüveges pasik se vonzottak különösebben, és az öltözködése is hagyott némi kívánni valót maga után. De tényleg szimpatikus volt, ezért még hagytam magunknak egy kis időt. Mire észbekaptam, 'bekapcsolt' köztünk a kémia, és most ő a legvonzóbb férfi számomra, még akkoris, ha van nála helyesebbek is a világon:)
2011. nov. 20. 11:04
 16/42 anonim ***** válasza:
89%
szerintem nem ciki. ha amúgy minden oké veled akkor én jobban örülnék egy szűz lánynak mint annak aki már 20 palival volt.
2011. nov. 20. 11:27
 17/42 anonim ***** válasza:
44%

Nem baj, hogy válogatós vagy. Ez egy jó tulajdonság. És érthető, hogy kell valami ami megfog.

A srácoknak és a lányoknak úgy a 80-90%-a selejt sztem. Pl nekem a lányoknak a nagy többsége külsőre tetszik, de ha közelebbről megismerném, akkor már nem annyira jön be. Jó, lehet azt mondani rá, hogy végülis aranyos, csak azért nekem elég visszataszító tud lenni, ha egy lány buta, összefeküdt már mindenkivel, buliőrült meg ilyesmik.

De ezt egy pszichológus is elmondta már csomószor. A nők nagy része nem nő, a férfiak nagy része nem férfi. Csernus doki...

Egyszer hallottam tőle, hogy mesélte, egy páciense arról panaszkodott neki, hogy azokkal akikkel összeismerkedett eddig nem nagyon fogta meg bennük semmi vagy valami hasonló és erre mondta a doki, hogy hát ezért.

Sztem ne erőltesd ezt a dolgot és inkább várd meg az igazit.

21f

2011. nov. 20. 12:07
 18/42 anonim ***** válasza:
cikibb volna ha város qrvája lennél
2011. nov. 20. 12:19
 19/42 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben járok, csak én már lassan 22 leszek. Én nem tartom magamat cikinek, mert nincs rám írva és inkább legyek szűz, minthogy azt mondják, rólam, hogy bárki megkaphat.

Persze nem csak ez a két véglet van.

Úgy gondolom, hogy nem maradtam le semmiről, vagyis néha a boldog párkapcsolatokban élő lányokat irigylem. Amúgy meg örülök neki, hogy szűz vagyok mert azt hiszem, hogy ezt valaki nagyon fogja bennem ezt értékelni.

Szerintem nem ciki az ilyesmi. :)

2011. nov. 20. 12:46
 20/42 anonim válasza:
20%

No figyelj kislány. CIKI. Ne hallgass a többi nyomorékra, akik veled egyetemben vagy nem mertek szexelni, vagy az ótvaros fejük és ehhez társuló testük függvényében a faszt mint olyan, csak apjukon keresztül tapasztalhatták a fogantatásuk előtti percekben.

A nő alkalmassá válik a nemi érés alapján 13-14 évesen a szexre (neked ez most -7 év lemaradás). Persze elfingott társadalmi szokásunk és negatív szellemi evolúciónk miatt, ma az elfogadottabb a 16-17 év (még mindig -4 év számodra). A szex jó dolog, csak okosan kell csinálni. Ami a lényeg, hogy az elsőnek sem kell nagyon komoly kapcsolat. A legtöbb csaj sosem marad az első mellett örökké, akkor ez nem logikus. A fontosabb, hogy egy tapasztaltabb férfi legyen, ne egy görbefaszú kezdő. Sőt! már ennyi idősen, jobb ha valaki megkupakol az első igazi szerelem előtt, nehogy attól ijedjen meg az illető, hogy nem vagy normális....

2011. nov. 20. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!