TÉNYLEG nem szégyen vagy csak megnyugtatásból mondják az embereket, hogy 23 évesen férfi létemre még szűz vagyok?
Mért lenne szégyen? Te is ugyanolyan ember vagy, mint bárki más, azzal az egy különbséggel, hogy még nem szexeltél. Na és? Persze lesznek, akik azt mondják, ő szerintük szégyen, de neked ővelük nem kell törődnöd.
Inkább az egész társadalmunkra, és kultúránkra nézve szégyen, hogy szinte elvárás, hogy adott életkor felett kötelezően fel tudj mutatni valamennyi szexuális tapasztalatot.
Szerintem nem szégyen csak furcsa....
Ha tapasztalanabb lánnyal jössz össze, akkor észre sem fogja venni... a fiúknak könnyebb eltitkolni :)
Annyit tennék még hozzá a "betanítani senkinek nincs kedve" dologhoz, hogy nekem volt olyan barátom (én akkor szűz voltam), akinek ellőttem öt évig tartó párkapcsolata volt, komoly. Pettingnél még sem tudta, hogyan lenne jó nekem, az első pár alkalommal egyszerűen semmit nem élveztem abból, amit csinált. Meg kellett neki mutatnom, hol érjen hozzám, ahol tényleg jól esik.
Pedig neki előtte öt évig volt barátnője. Szóval hidd el, sokszor még ha két viszonylag tapasztalt fél kerül is össze, akkor is ki kell tapasztalni, mi, hogyan jó a másiknak, és meg kell tanulni. 23 L
Igen ezt nagyon furcsállom, hogy mekkora már hogy ha valaki ilyen idősen szűz, akkor nem az a baj hogy szűz, hanem hogy tuti megcsalod meg otthagyod a csajt akivel elveszíted...
Persze lehet hogy így lesz a végén, de ugyanekkora eséllyel jár így mással is.
És ebből ördögi kör lesz...
Na mind1...
22F (szűz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!