TÉNYLEG nem szégyen vagy csak megnyugtatásból mondják az embereket, hogy 23 évesen férfi létemre még szűz vagyok?
Szerintem meg ez a probléma nem ennyire vicces, ahogy itt a válaszolok elpoénkodják. Pontosan ismerem a helyzetedet (a párom 30-on túl még szűz volt), minél idősebb vagy, annál nagyobb gátlásokkal kell együttélned, és annál kevesebb esélyed lesz a nőknél. Nem miattuk, hanem az önbizalomhiányod miatt. Meg mert 23 évesen és később úgy viselkedsz, mint egy tapasztalatlan tini, mert azon a szinten vagy. A hozzád való lányok viszont fényévekkel előtted járnak.
NEM a felnőttkori szüzesség a baj, hanem azok az okok, amik miatt így alakult, és azok a következmények, amiket okoz a helyzet.
Erről van egy fórum:
Én az javasolnám, hogy sürgősen próbálj összehozni egy párkapcsolatot, és ha magadtól nem megy, mielőbb kérj segítséget szakembertől. Minél előbb kapsz, annál előbb kerül helyes vágányra az életed.
Szia! Kicsit sem kell Magad rosszul érezned!Én 25 éves fiú vagyok, sok fiú baráttal. Nem is hinnéd, mennyien nem "vesztették még el", csak a szájuk oltári nagy.
Ahogy adódik, majd összejössz a lánnyal, és minden rendben lesz. Ha most feleslegesen rágörcsölsz, és belemész elhamarkodott dolgokba, sokkal rosszabbul jársz...
Az elsővel és az utolsóval értek egyet.
Egyáltalán nem szégyen :D Vannak olyan lányok, akik szeretik az ilyen fiúkat, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!