Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki hogy 21 éves nő létemre...

Ciki hogy 21 éves nő létemre szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Kicsit bővebben annyit magamról hogy kb 18 éves koromban kezdem csak jobban érdeklődni férfiak iránt.Jelentkező akadt is de jórészt inkább első pár randi után visszautasítottam volt hogy belső tulajdonság miatt,volt hogy külsőre nem igazán fogott meg. Tudom hogy én sem vagyok tökéletes, senki sem az...de valahogy soha nem éreztem még azt a bizonyos vonzalmat. Most meg már kezdek pánikba esni hogy nem talál rám a szerelem. Tudom hogy ezért nekem is tenni kell...de nem tudom mi lesz így.
2011. nov. 20. 00:39
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
37%
Nálad ez a szövegértésben okozott problémát. nem azt írtam, hogy VAN, hanem azt hogy OKOZHAT. Általában abberáltságot, pl. a szorongok, nem merek lépni, aztán szatír lesz a köcsögből.... a legtöbb pszichopata valamiféle szexuális probléma eredménye.
2011. nov. 21. 19:53
 32/42 anonim válasza:
36%
Nem ciki! Én is szűz vagyok,és még soha se csókolóztam. És pont most van 2 hete,hogy van barátom!:)
2011. nov. 23. 20:27
 33/42 anonim válasza:
16/L
2011. nov. 23. 20:27
 34/42 anonim ***** válasza:
Csak az számít, hogy te annak érzed-e. Én biztos nem vágnám a fejedhez, ha ismernélek.
2011. nov. 23. 20:54
 35/42 anonim válasza:

21 fiú vagyok,hasonló cipőben járok mint te, még én sem találtam meg az igazit.Ami késik nem múlik remélem, de addig is gyűjtöm a pénzt , nemsokára megszerzem a diplomát, igy mégis csak könnyebb rátalálni a nagy ő re. Sok ismerősöm van aki egész életében a csajokat váltogatta, és most is 28 évesen otthon él, saját szüleitől függ mert nincs egy normális munkája.

Sok haverom is van aki elkezdte a szakmát, egyetemet azt a gyártósoron kötött ki, hónapról hónapra él, a pénztelenség meg csak problémát okoz egy párkapcsolatban.

Gimiben is sokszor kinevettek mert nem volt bnőm, de nem jobb kiélned magad 20 felett mint 20 éves korodig. remélem nem értettétek félre véleményemet

2011. nov. 23. 21:21
 36/42 anonim ***** válasza:
58%

Én örülnék egy ilyen lánynak, mert legalább tudnám biztosra, hogy nem olyan fajta, aki akárkivel összefekszik.

Nagyon nagy kincs vagy, ma már nem sok ilyen lány van.

Kár, hogy én biztos nem lennék az eseted alacsony vagyok, ami a legtöbb lánynál nem nyerő sajnos, én főleg emiatt nem találtam még meg a párom.

Addig mindenkinek bejövök, helyes pasi vagyok, amíg meg ne tudják, hogy csak 165cm magasra nőttem meg.

2011. nov. 23. 21:22
 37/42 anonim válasza:
Utolsó! Emiatt ne érezd magad kevesebbnek bármelyik fiúnál is! Az én barátom se valami magas de helyes és mégis sok barátnője volt,igaz akkor más 'korszaka'volt mint most.De hát így is tudsz csajozni!:D
2011. nov. 23. 21:25
 38/42 anonim válasza:
2011. nov. 23. 21:26
 39/42 anonim ***** válasza:
Kérdező te még jó helyzetben vagy. Képzelj el egy fiút ugyanebben a helyzetben...
2011. nov. 23. 21:31
 40/42 anonim válasza:
Nem, nem ciki, 21 éves létedre lehetsz annyira tapasztalt, hogy egy ilyen kérdést föltégy!
2011. nov. 23. 22:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!