Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ciki hogy 21 éves nő létemre...

Ciki hogy 21 éves nő létemre szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Kicsit bővebben annyit magamról hogy kb 18 éves koromban kezdem csak jobban érdeklődni férfiak iránt.Jelentkező akadt is de jórészt inkább első pár randi után visszautasítottam volt hogy belső tulajdonság miatt,volt hogy külsőre nem igazán fogott meg. Tudom hogy én sem vagyok tökéletes, senki sem az...de valahogy soha nem éreztem még azt a bizonyos vonzalmat. Most meg már kezdek pánikba esni hogy nem talál rám a szerelem. Tudom hogy ezért nekem is tenni kell...de nem tudom mi lesz így.
2011. nov. 20. 00:39
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
89%

18:19-es kommentelő

Már ne haragudj, de milyen jogon mondasz bárkiről is ítéletet, úgy ,hogy nem is tudod, hogy hogy nézünk ki.

Tiszteletben tartom a véleményedet, hogy cikinek tartasz minket, de azt kikérem, hogy így leminősíts valakit.

Lehet, hogy neked pont nem tetszenénk, de másnak igen. Kétlem, hogy olyan nagy adonisz lennél....

2011. nov. 20. 18:25
 22/42 anonim ***** válasza:

Én is ebben a helyzetben vagyok mint te, bár lassan 22 leszek. Az elmúlt éveben sok más problémám volt, és mire feleszméltem elszaladt kicsit az idő:D Most pedig már nagyon nehéz ez az egész.

Én is sokat gondolkodok rajta, hogy ciki e, talán annak is tartom legbelül, mivel nagyon nem szeretném, ha kiderülne. Tehát az biztos, hogy más úgymond "normális" embernek nem ez a természetes.

Igen, egy kis kétségbeesés már bennem is van e miatt, ahogy telik az idő egyre kellemetlenebb az egész. Én sem tudom mi lesz.:S

2011. nov. 20. 23:24
 23/42 anonim ***** válasza:
0%

Maga az a tény hogy szüz vagy nem ciki .

Az se ciki hogy eddig nem volt barátod , de ideje lenne elgondolkozni rajta, hogy nem benned van-e a hiba.

2011. nov. 21. 00:56
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

Annyira buták az emberek, ne hallgass rájuk! :)

Sajnos ilyen világot élünk, hogy minden mást sugall, de hidd el, a szüzesség egyáltalán nem "ciki", hanem érték, csak olyannak "add oda", aki ezt megbecsüli, nem skalpként fogja fel, nem henceg a barátainak, és nem beszéli ki, hogy milyen voltál az ágyban... Várd meg, aki így gondolkozik, és nem fogod megbánni! És igenis válogass, az alapvető értékeid, elvárásaid ne add alább csak azért, hogy "legyen valakid". Én is válogatok, mert kb. 1 éve nem találkoztam normális lánnyal... , de csak szexet nem akarok, mert az szánalmas. 27F

(most biztos lepontoztok, de én akkor is így gondolom)

2011. nov. 21. 01:35
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
20 vok szűz. nem gáz. én nem akartam "utcalánnyal" csinálni 3* vesztettem volna el ha akartam. azt mondom ha valaki szemében gáz vagy akkor ne nézzen rád...
2011. nov. 21. 09:33
 26/42 anonim ***** válasza:
0%

Megint egy topic, ahol a szűz "nagyfiúk" verik a mellüket. Csak azt nem tudom, hogy mire!

A kérdező lány, és nála ez erény! Ezek a töketlenek meg szánalmasak egytől egyig!

2011. nov. 21. 13:15
 27/42 anonim ***** válasza:
oh, végre egy lány, aki normálisan gondolkozik! :)
2011. nov. 21. 13:31
 28/42 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem az! Nem kell ezen görcsölni, majd jön magától!
2011. nov. 21. 14:12
 29/42 anonim válasza:
0%
Megint én, aki szerint az CIKI!!!! Természet úgy időzítette a testedet, hogy már rég képes vagy rá (hogy agyilag nem az más kérdés, itt sok ilyen is hozzászólt) 1:0. Nem a középkorban és nem a közel-keleten élünk, ahol megköveznek egy nőt a kihágásért, vagy szűztelenségért: 2:0. A szex a legjobb dolog, ami a felnőttek egymással csinálhatnak 3:0. A szextelenség bizonyítottan komoly személyiségfejlődési rendellenességet okozhat 4:0-ra a szex győzött.
2011. nov. 21. 18:55
 30/42 anonim ***** válasza:

Aki szűz, annak milyen személyiségfejlődési rendellenessége van??

Azt aláírom, hogy van egyfajta hiányérzet, de ezen kívül?

2011. nov. 21. 19:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!