Ciki hogy 21 éves nő létemre szűz vagyok?
18:19-es kommentelő
Már ne haragudj, de milyen jogon mondasz bárkiről is ítéletet, úgy ,hogy nem is tudod, hogy hogy nézünk ki.
Tiszteletben tartom a véleményedet, hogy cikinek tartasz minket, de azt kikérem, hogy így leminősíts valakit.
Lehet, hogy neked pont nem tetszenénk, de másnak igen. Kétlem, hogy olyan nagy adonisz lennél....
Én is ebben a helyzetben vagyok mint te, bár lassan 22 leszek. Az elmúlt éveben sok más problémám volt, és mire feleszméltem elszaladt kicsit az idő:D Most pedig már nagyon nehéz ez az egész.
Én is sokat gondolkodok rajta, hogy ciki e, talán annak is tartom legbelül, mivel nagyon nem szeretném, ha kiderülne. Tehát az biztos, hogy más úgymond "normális" embernek nem ez a természetes.
Igen, egy kis kétségbeesés már bennem is van e miatt, ahogy telik az idő egyre kellemetlenebb az egész. Én sem tudom mi lesz.:S
Maga az a tény hogy szüz vagy nem ciki .
Az se ciki hogy eddig nem volt barátod , de ideje lenne elgondolkozni rajta, hogy nem benned van-e a hiba.
Annyira buták az emberek, ne hallgass rájuk! :)
Sajnos ilyen világot élünk, hogy minden mást sugall, de hidd el, a szüzesség egyáltalán nem "ciki", hanem érték, csak olyannak "add oda", aki ezt megbecsüli, nem skalpként fogja fel, nem henceg a barátainak, és nem beszéli ki, hogy milyen voltál az ágyban... Várd meg, aki így gondolkozik, és nem fogod megbánni! És igenis válogass, az alapvető értékeid, elvárásaid ne add alább csak azért, hogy "legyen valakid". Én is válogatok, mert kb. 1 éve nem találkoztam normális lánnyal... , de csak szexet nem akarok, mert az szánalmas. 27F
(most biztos lepontoztok, de én akkor is így gondolom)
Megint egy topic, ahol a szűz "nagyfiúk" verik a mellüket. Csak azt nem tudom, hogy mire!
A kérdező lány, és nála ez erény! Ezek a töketlenek meg szánalmasak egytől egyig!
Aki szűz, annak milyen személyiségfejlődési rendellenessége van??
Azt aláírom, hogy van egyfajta hiányérzet, de ezen kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!