Normális az hogy 22éves nő létemre szűz vagyok?
Szia! Légyszi küldesz egy képet magadról!
Előre is köszi!
ugyanennyi idős lány vagyok és ugyanez a dolog áll fent nálam is. és ne érzem azt hogy kifutsz az időből... 30 évesen is kellhetsz még, ne írj ilyen badarságot, hogy akkor nem fogsz kelleni senkinek.
egyébként ki az a "sok", aki megijed attól hogy még szűz vagy? ezek szerint voltak már próbálkozások és a fiúk lefosták a bokájukat félelmükben vagy mi? nem értem.
Hát azért számoljunk már egy kicsit!!!
Ha most vagy 22, akkor még 8 év a 30-ig: ez pont kétszer annyi idő, mint amióta "felnőtt" vagy.
Ez nem nevezném az "kiszaladok az időből" veszélyének.
2020 - hát jaj, hol van az?
Nem hiszem ám, hogy úgy lesz, de ha még akkor is társtalan leszel, még akkor is lesz 5-6 éved...
Én nem tudom, valaha is mit mondtam volna, ha egy lány azzal kezdi, hogy ő még szűz, ez talán nem jó ötlet, - majd, ha köze lesz hozzá megtudja.
Akkor meg nem ciki.
Miért ne lenne normális? Nem kell sietni sehova.
Attól meg tényleg ne félj, hogy nem fogsz kelleni senkinek. Aki pedig 'megijed' attól, hogy szűz vagy, azt igazából nem is érdekled, csak dugni akar. Még pozitív is, hiszen első körben kiszűröd a barmokat.
a szintén 22 éves lány vagyok, aki még szintén virgin.
szerintem se rögtön azzal kezd, hogy "Helló, Marika vagyok és szűz. Ugye nem gond?"
Persze lehet, kissé irreleváns hogy pont én adok tanácsot, de természetes, hogy elijeszti őket egy ilyen bemutatkozás. szerintem csak akkor mond ezt el pasinak, ha már jártok és érzelmek is vannak.
megkérdezhetem még hogy milyen csúnya dolgokat vágtak a fejedhez???
ezt elég undorító, ha valaki azért hord le, mert még szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!