Az gáz ha 20éves fiú létemre még szűz vagyok?
Az gáz ha 20éves fiú létemre még szűz vagyok?
Volt 4-5 barátnőm, de egyikkel sem jutottunk el az ágyig.
Én a szórakoztatóiparban dolgozom(éjszakában) lassan 4éve és a diszkókban csak r"bancokat ismerek, olyan nőt meg nem szeretnék.Olyannal szeretnék lefeküdni, aki normális és hosszú távra tervezhetek vele. Ötletek?
U.I: Nem vagyok egy csúnya srác, zselézett haj, 45-ös kar... A beszélgetés,szórakoztatás megy a lányokkal, de nem jutok tovább sohasem, ha meg járunk akkor meg anyagi körülményeimet szégyenléem előtte...
Nem gáz egyáltalán. Becsülendő a hozzáállásod.
Miért mentetek szét a többiekkel?
Nem gáz. Az a gáz hogy ezt megosztod itt GYK-n.
Hát ne is discoba keres értelmes lányt,mert az ritka ott mint a fehér holló( na lehet hogy ez picit túlzás).
Alapjábavéve azért mentünk szét, mert féltékenykedtek, pedig nem adtam rá okot, és volt olyan is aki annyit mondott ,hogy már nem szeret és szakítottunk...
Egyre kisebb lett a bizalmam a nők felé, sokat csalódtam...
anno nyáron is elutaztam dolgozni, és amire visszajöttem felszedtem 20kilót,mert a "kisasszony" azt mondta mindig,hogy széles hátú barátja kell,hogy legyen...énmeg szerelmes voltam... bár így utólag csalódott. De a sport megvígasztal mindig:)
ha zavar hogy szűz vagy akkor veszítsd el egy diszkós rib@ncal.
nem értem mi a bajod
persze h gáz,
fiúknál aki 17-18 felett szűz az ronda vagy egy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!