Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek, hogy csalódást fogok...

Félek, hogy csalódást fogok okozni a barátomnak vagy valamit elrontok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt szeretné,hogy jövő hétvégén aludjak ott náluk,mert a szülei elutaznak síelni és nem lesz otthon náluk senki,a nagyija csak hétfőn megy hozzá.

De félek,hogy nem fogok neki tetszeni ruha nélkül,mert eddig csak olyan lányokkal járt,akik modellnek is elmehetnének akár,én meg nem vagyok éppen olyan és még barátom sem volt,szóval nem tudom,hogy mit gondolnak a külsőmről a fiúk.

Attól is félek,hogy neki nem lesz jó a dolog,mert én még szűz vagyok és lehet,hogy Ő nem fogja annyira élvezni,mert béna leszek vagy nem tudom...

Az a baj,hogy Ő már lefeküdt néhány exbarátnőjével,szóval tapasztaltabb :S

Mit csináljak majd,hogy ne okozzak neki csalódást és hogy jó legyen neki?

Légyszi csak normális válaszokat,h*lyék kíméljenek !

2012. jan. 7. 22:00
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
már mért kéne tudniuk róla a szüleidnek???? hát azért mégis csak a szüleid könyörgöm!!! és ha még hozzád sem ért máris lefeküdnél vele? ha még a sima ujjazásra vagy orális szexre sem vagy hajlandó vele, egyből fejest ugranátok az ágyba??? ez a pasi csak ki akar használni ha erre kér... de mindenesetre csak hogy hallj valami pozitív példát: én anyámmal 1005osan mindent megbeszélek és igenis el fogom neki mondani ha el akarom veszíteni, ami nem most lesz!!!! 15/l
2012. jan. 11. 18:03
 32/36 anonim ***** válasza:
*100%-osan (előző vagyok)
2012. jan. 11. 18:04
 33/36 A kérdező kommentje:

22:42

Igen,az én életem,de azért egy kicsit más az,ha eltartja magát az ember...-.-"

14 vagyok,szerinted lehetséges lenne,úgy mégis?!

És milyen abortusz???Nem tudom,hogy te melyik bolygón élsz,de nálunk már feltalálták az óvszer.

Tudom,hogy már lefeküdt pár barátnőjével,biztosan nem én leszek neki az első (és ezt nem tőle tudom,hanem 2 exbarátnője elmondta,a többit meg másoktól,de azok is elég biztosak :S).Nem voltak tartós kapcsolatai,Őt nem annyira érdekelte eddig a normális párkapcsolat,pár hónapos/hetes kapcsolatai voltak eddig,de velem teljesen más,megváltozott.

A "modellalkatú" pedig azt jelenti,hogy akár lehetne modell is,mert úgy néz ki (szép arc,szép haj,hosszú lábad,0 felesleg,stb...tudod).

Igen,pont velem akar lefeküdni,mert SZERET.

Attól,mert járt már nálam szebb/tapasztaltabb lányokkal,attól még szerethet,nem?!

Soha nem gondoltam volna,hogy mi egyszer összejövünk,de mégis megtörtént és szeretjük egymást.Ezt nehéz felfogni vagy mi ?

Nem abban kértem tanácsot,hogy ott "aludjak-e",hanem abban,hogy mit csináljak,hogy jó legyen neki és ne okozzak csalódást.

Már döntöttem,tuti,hogy náluk leszek hétvégén,ezt a döntésemet elég kevés dolog befolyásolhatja.

A szüleimmel pedig nem olyan a kapcsolatom,hogy ezt megbeszéljem velük és tényleg nincs hozzá sok közük,én sem kérdezgetem őket a szexuális életükről.

Köszönöm a normális,értelmes válaszokat!

2012. jan. 11. 20:19
 34/36 Holló XXX válasza:

A kommentedből kiderült hogy ugy is egy h*lye kis p*csa vagy akit még jó sokan fognak tarisznyának használni tehát itt az ideje hogy elkezd.

Mivel te már ugy is döntöttél akkor mi a francnak kellett ide írnod ja hogy mit tegyél....

Mond meg neki hogy neked ez az első és írányítson és tegyen veled amit csak akar mert te azt akarod hogy neki jó legyen.

Nyugodt lehetsz mire azt fogod ide írni hogy hogy lehet eltartani a gyereket egyedül addigra már ugy sem leszek itt és te is sokkal tapasztaltabb leszel ugy pár száz f@sszal (szádban, se*gedben de lehet még az orrodban is)

Tehát a a végső véleményem : Aki h*lye haljon meg.

Te meg készülj fel mert fájni fog és ugy fogod érezni magad mint a liba tömés után, csak te önként vállalkoztál rá...

:-)

2012. jan. 12. 08:14
 35/36 anonim ***** válasza:
56%

pff..nem vagy normális utolsó:D

válaszoló teljesen normális lánynak tűnik,és tényleg nem azt akarta itt eldönteni,hogy lefeküdjön-e a barátjával.-.-"

csak fél még és ennyi ..

Amúgy válaszoló,ha még nem érzed késznek magad,akkor szerintem semmiképp ne feküdj le vele,várj egy kicsit,és ne félj,ha szeret és kicsit bénább is leszel majd,akkor se hagy el.:)

2012. jan. 12. 15:28
 36/36 anonim válasza:
Szerintem ezzel még 1 kicsit ráértek én 20 éves vagyok és 18 évesen vesztettem el de úgy hogy a pasival már 1 éve jártunk ő annyira szeretett engem hogy megértette hogy én még nem állok készen rá és várt rám szóval erről inkább beszélj anyukáddal majd ő felvilágosít téged mindenről
2012. máj. 16. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!