Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek, hogy csalódást fogok...

Félek, hogy csalódást fogok okozni a barátomnak vagy valamit elrontok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt szeretné,hogy jövő hétvégén aludjak ott náluk,mert a szülei elutaznak síelni és nem lesz otthon náluk senki,a nagyija csak hétfőn megy hozzá.

De félek,hogy nem fogok neki tetszeni ruha nélkül,mert eddig csak olyan lányokkal járt,akik modellnek is elmehetnének akár,én meg nem vagyok éppen olyan és még barátom sem volt,szóval nem tudom,hogy mit gondolnak a külsőmről a fiúk.

Attól is félek,hogy neki nem lesz jó a dolog,mert én még szűz vagyok és lehet,hogy Ő nem fogja annyira élvezni,mert béna leszek vagy nem tudom...

Az a baj,hogy Ő már lefeküdt néhány exbarátnőjével,szóval tapasztaltabb :S

Mit csináljak majd,hogy ne okozzak neki csalódást és hogy jó legyen neki?

Légyszi csak normális válaszokat,h*lyék kíméljenek !

2012. jan. 7. 22:00
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
a fiúk valamiért tényleg szeretik a szüzeket, szóval azzal nem lesz gond.. és azért gondolom vonzó vagy, így az se vészes.. biztos oda fog figyelni rád, ha tudja hogy szűz vagy.
2012. jan. 7. 22:14
 12/36 anonim ***** válasza:
Azt ne várd magadtól, hogy első alkalommal Cicciolina válik belőled, mert nem igaz.Ám mióta vagytok együtt és hány éves is vagy?
2012. jan. 7. 22:59
 13/36 anonim ***** válasza:
Petting volt már? Mert, ha nem, akkor felejtsd el, hogy szexelni fogtok... Ráadásul nem is tudja, hogy szűz vagy...
2012. jan. 7. 23:22
 14/36 anonim ***** válasza:
Nana kicsit több önbizalmat!:) Hisz kapcsolatban vagytok nem fog a tested látványában sőt benned sem.:) Lazulj el, engedd el magad és hagyd, hogy ő vezessen bele, bízd rá magad meglátod minden jól fog alakulni.:) Ne félj semmitől mert tudja barátod, hogy egy szűz lány még nem a maximumot nyújtja első alkalomnál.:) Minden jól alakul hidd el, csak legyen önbizalmad is.:) Ja és ami a legfontosabb, neki se kezdjetek óvszer nélkül!! :)
2012. jan. 8. 03:47
 15/36 A kérdező kommentje:

14 vagyok (15 leszek februárban),Ő 15 éves és 4 hónapja vagyunk együtt.

Szerintem sejti,hogy még szűz vagyok,bár még nem beszéltünk a dologról...

2012. jan. 8. 16:15
 16/36 anonim ***** válasza:
14 évesen le akarsz vele feküdni???!!! 4 hónap után??!!! gratulálok...amúgy meg pettingeltetek már? legalább mondd el neki h szűz vagy... egyáltalán akarod a dolgot? mert eddig azt olvastam, h a fiú szeretné, h nála aludj..
2012. jan. 10. 15:57
 17/36 Deniih válasza:
Ne stresszelj rajta, csak add önmagad. Ha vagy neki elég jó úgy, ahogy vagy (amit kétlek), akk hagyd ott, mert jobbat érdemelsz. Fiatal vagy még, előtted az élet...
2012. jan. 10. 16:05
 18/36 A kérdező kommentje:

Hááát...igazából még csak én oráloztam neki párszor,mert én elég szégyellős vagyok,pedig mindenki azt mondja,hogy szép vagyok meg minden,de én ilyen vagyok,szóval amikor Ő akart nekem "örömet szerezni",akkor nem akartam annyira.

Persze,hogy akarom,csak Ő jobban szeretné,ami végül is érthető,mert már lefeküdt pár barátnőjével és 4 hónapja nem volt senkivel és ezért Ő kezdeményez,de tényleg szeretném.

2012. jan. 10. 16:05
 19/36 Deniih válasza:
,,Ha vagy neki" mondat részből kimaradt a ,,nem" bocsi :$ :D
2012. jan. 10. 16:06
 20/36 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre macival aludj...
2012. jan. 10. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!