Félek, hogy csalódást fogok okozni a barátomnak vagy valamit elrontok. Mit tegyek?
Azt szeretné,hogy jövő hétvégén aludjak ott náluk,mert a szülei elutaznak síelni és nem lesz otthon náluk senki,a nagyija csak hétfőn megy hozzá.
De félek,hogy nem fogok neki tetszeni ruha nélkül,mert eddig csak olyan lányokkal járt,akik modellnek is elmehetnének akár,én meg nem vagyok éppen olyan és még barátom sem volt,szóval nem tudom,hogy mit gondolnak a külsőmről a fiúk.
Attól is félek,hogy neki nem lesz jó a dolog,mert én még szűz vagyok és lehet,hogy Ő nem fogja annyira élvezni,mert béna leszek vagy nem tudom...
Az a baj,hogy Ő már lefeküdt néhány exbarátnőjével,szóval tapasztaltabb :S
Mit csináljak majd,hogy ne okozzak neki csalódást és hogy jó legyen neki?
Légyszi csak normális válaszokat,h*lyék kíméljenek !
14 vagyok (15 leszek februárban),Ő 15 éves és 4 hónapja vagyunk együtt.
Szerintem sejti,hogy még szűz vagyok,bár még nem beszéltünk a dologról...
Hááát...igazából még csak én oráloztam neki párszor,mert én elég szégyellős vagyok,pedig mindenki azt mondja,hogy szép vagyok meg minden,de én ilyen vagyok,szóval amikor Ő akart nekem "örömet szerezni",akkor nem akartam annyira.
Persze,hogy akarom,csak Ő jobban szeretné,ami végül is érthető,mert már lefeküdt pár barátnőjével és 4 hónapja nem volt senkivel és ezért Ő kezdeményez,de tényleg szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!