Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek, hogy csalódást fogok...

Félek, hogy csalódást fogok okozni a barátomnak vagy valamit elrontok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt szeretné,hogy jövő hétvégén aludjak ott náluk,mert a szülei elutaznak síelni és nem lesz otthon náluk senki,a nagyija csak hétfőn megy hozzá.

De félek,hogy nem fogok neki tetszeni ruha nélkül,mert eddig csak olyan lányokkal járt,akik modellnek is elmehetnének akár,én meg nem vagyok éppen olyan és még barátom sem volt,szóval nem tudom,hogy mit gondolnak a külsőmről a fiúk.

Attól is félek,hogy neki nem lesz jó a dolog,mert én még szűz vagyok és lehet,hogy Ő nem fogja annyira élvezni,mert béna leszek vagy nem tudom...

Az a baj,hogy Ő már lefeküdt néhány exbarátnőjével,szóval tapasztaltabb :S

Mit csináljak majd,hogy ne okozzak neki csalódást és hogy jó legyen neki?

Légyszi csak normális válaszokat,h*lyék kíméljenek !

2012. jan. 7. 22:00
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
légy laza. ha nem tetszel neki akkor nem akar téged. de úgy is tetszel neki főleg ha szeret.
2012. jan. 7. 22:01
 2/36 Utcakultúra ***** válasza:
Nyugodj meg, biztos minden rendben lesz.
2012. jan. 7. 22:02
 3/36 anonim ***** válasza:
49%
Ha csak aludni mesz oda, akkor nem lesz semmi baj!
2012. jan. 7. 22:04
 4/36 anonim ***** válasza:
Ha normális barátod van, akkor odafog figyelni rád:) De feltétlenül mondd el neki, hogy még szűz vagy, ha nem tudná...
2012. jan. 7. 22:05
 5/36 anonim ***** válasza:
35%
Bocsi, félreértettem a kérdést. Mivel csak aludni fogtok, így ne aggódj semmi miatt...
2012. jan. 7. 22:06
 6/36 A kérdező kommentje:

Most úgy őszintén...szerintetek aludni fogunk ? :)

Még nem mondtam neki,hogy szűz vagyok,de szerintem gondolja,mivel eddig nem nagyon volt barátom...

2012. jan. 7. 22:08
 7/36 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Szerintem a legtöbb fiú szereti "megrontani" a szüzeket:D (magamat is beleértve) úgyhogy ezzel semmi gond:P

Másik meg, ilyen "nem tetszek neki" dolgokkal ne törődj:P

2012. jan. 7. 22:10
 8/36 anonim ***** válasza:
Azt irtad!
2012. jan. 7. 22:11
 9/36 Advocatus Diaboli ***** válasza:

Tényleg, mióta vagytok együtt?

Továbbá mondd neki, hogy szűz vagy, nem halsz bele hogyha elmondod:P

2012. jan. 7. 22:12
 10/36 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott ha már jártok és kapcsolatban vagytok egymással akkor a barátod alapból elfogad téged minden hibáddal együtt nem gondolod? :)

Ne legyél félénk bátran vállald fel magad hogy te ilyen vagy :)

A barátod is jó néven fogja venni, hogy van önbizalmad és büszkén felvállalod a külsőd :)

Hidd el sokkal könnyebb lesz így :)

2012. jan. 7. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!