Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Félek, hogy csalódást fogok...

Félek, hogy csalódást fogok okozni a barátomnak vagy valamit elrontok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt szeretné,hogy jövő hétvégén aludjak ott náluk,mert a szülei elutaznak síelni és nem lesz otthon náluk senki,a nagyija csak hétfőn megy hozzá.

De félek,hogy nem fogok neki tetszeni ruha nélkül,mert eddig csak olyan lányokkal járt,akik modellnek is elmehetnének akár,én meg nem vagyok éppen olyan és még barátom sem volt,szóval nem tudom,hogy mit gondolnak a külsőmről a fiúk.

Attól is félek,hogy neki nem lesz jó a dolog,mert én még szűz vagyok és lehet,hogy Ő nem fogja annyira élvezni,mert béna leszek vagy nem tudom...

Az a baj,hogy Ő már lefeküdt néhány exbarátnőjével,szóval tapasztaltabb :S

Mit csináljak majd,hogy ne okozzak neki csalódást és hogy jó legyen neki?

Légyszi csak normális válaszokat,h*lyék kíméljenek !

2012. jan. 7. 22:00
1 2 3 4
 21/36 Holló XXX válasza:

Kérdezd meg anyukádat erről és mond el apukádnak is.

Aztán meg elsírhatod itt hogy mit kaptál anyukádtól és a srác apukádtól.

Azt sem tudjátok jódolgotokban mit csináljatok...

Tanulni kellene nem össze vissza b@sz*ni 14-15 évesen.

Kurv/*kból és emós jajmileszhavisszaszól sz@rfasz* népművészeti agyagedényekből (értsd : k*csög) fog állni a jővő.

GRATULÁLOK

2012. jan. 10. 16:09
 22/36 A kérdező kommentje:

Tudtam,hogy nem kéne elárulnom,hogy hány éves vagyok...Amíg ki nem derült,addig normális válaszokat kapok,most meg ilyeneket.

Szeretem és meg fogom tenni,nem kell ehhez a szüleim engedélye,semmi közük hozzá az ég világon.

Attól,mert lefekszem vele,normális leszek ez után is -.-"

2012. jan. 10. 16:16
 23/36 anonim válasza:

19 éves csaj vagyok és én 15 és félévesen vesztettem el, szerencsére úgy ahogy azt álmaimban elképzeltem.

Ha viszont ennyire bizonytalan vagy, nem biztos, hogy itt az ideje ennek. Nem muszáj azon az éjszakán megtörténnie.

Szerintem még maradjatok a pettingnél, ismerjétek meg egymás testét. Én tisztában voltam az adottságimmal, szerettem a testemet. Először békélj meg magaddal, szeresd a testedet. Amíg nincs önbizalmad, nem fogod tudni 100%-osan elengedni magadat! És azt a barátod is érezni fogja szex közben (meglehetősen lelombozó élmény lesz számára, ha görcsölsz)

Én azt tudom tanácsolni neked, hogy őrizd meg a szüzességed. Hiszen ennél már nincs nagyobb kincs ebben a világban! Tudom, hogy nehéz nektek, mert megakartok felelni a fiútoknak. Velem is ez volt.

Van olyan, hogy valaki még éretlen a szexre. Lehet, hogy a tested más mutat, de agyban még nem tartasz ott.

2012. jan. 10. 16:17
 24/36 anonim válasza:

16:17-es voltam. Ne foglalkozz az idióta válaszadókkal. Mindig tudnak okoskodni azok, akiknek igazából fogalmuk sincs az életedről...:)

Ha van kérdésed írj nekem nyugodtan

2012. jan. 10. 16:20
 25/36 anonim ***** válasza:
#24: 14 évesen valószínűleg még neki magának sincs fogalma a saját életéről ...
2012. jan. 10. 16:48
 26/36 anonim ***** válasza:

A 19 éves lány jól mondja az egészet!Tényleg fontold meg az egészet amúgy..

És,a bunkókkal ne foglalkozz..te életed,te döntésed az egész !

2012. jan. 10. 16:48
 27/36 anonim ***** válasza:
Mac8 ,van aki igenis tud normális döntést hozni 14 évesen.Nem mondom,hogy mindenki,de akad ! És lehet,hogy nem tudja igazán mi is az élet,de sok felnőtt sem tudja...
2012. jan. 10. 16:51
 28/36 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit várnotok kellene vele,nem is biztos hogy ő lesz az igazi/túl nagy rá az esély/ és ennyi idősen ne várd el tőle hogy soha többé ne legyen mással:) én lassan 9hónapja egy akkor 2,5hónapos,most már lassan 1éves kapcsolatban vesztettem el,mi mind a ketten szűzek voltunk,akkor én 16 voltam,ő meg 18

ha biztos el akarod veszíteni gumi legyen nálatok és mondd el anyukádnak,nehogy hónapok múlva feszültséget generáljon amiért titokban tartottad,ahogy nálunk volt:) egyébként meg pettingelni kellene pár hétig hogy összeszokjatok egy kicsit és utána,hagyd hogy spontán történjen az egész:) ne görcsölj,annál rosszabb,ja és néhány gyertya is megfelelő hangulatot tudna teremteni/nálunk pont az ellentéte volt,de nem bántuk meg és jó élmény maradt meg de csak jobb lett volna kicsit romantikusabban/

és ne feledd,ez ki fog hatni egész hátra lévő szexuális életedre,akár jó,akár rossz tapasztalatként marad meg

17/L

2012. jan. 10. 22:40
 29/36 anonim ***** válasza:
89%

eddig se voltál normális és ezután se leszel. ha annyira a te életed akkor teremtsd elő azt a pénzt magadnak amiből megélsz, a ruháidra, a kajádra, az abortuszodra...

azt meg el ne hidd hogy 15 évesen már volt pár barátnője akikkel lefeküdt... mese habbal... könnyen lehet hogy te lennél neki az első.(gondolj már bele, 15 éves, 13 előtt nem kezdett csajozni. milyen kapcsolatai voltak, és mennyi idő után feküdhettek le, meg meddig tarthatott, ha több is volt? egy kapcsolatban még fél év is semmi...) meg ha olyan nagy májer hogy modellalkatu lányokkal járt (bár elképzelni nemtudom egy 14 éves lány hogy lenne már modell...), akkor pont veled akarna lefeküdni... akik 15 évesen a legjobb csajokat szedik fel, azok nem fognak leállni egy kevésbé jóval. ez biztos. majd 20 körül, amikor kezdenek rájönni hogy a test nem minden...

szóval kicsilány könnyen lehet hogy az első lennél neki, és tömérdek kamuval állsz szemben. majd jól pofáraesel aztán nézhetsz hogy a te életed te döntésed, de meg is érdemled! nem szégyen hallgatni a tapasztaltabbakra, de persze neked aztán lehet mondani...

2012. jan. 10. 22:42
 30/36 Holló XXX válasza:

Nem csak a koroddal van baj hanem hogy nem egy internetes oldalon hozz olyan döntést ami igencsak befolyásolja az életed.

És fogsz még akkora f@szokkal találkozni mint én aki ha egy hét után nem feküdtél le velem akkor kitett a francba, de ha igen és szar volt akkor is, ez lesz míg le nem nyugszik de az nem 15évesen lesz.

Mi srácok undorítóak vagyunk ti csajok meg hülyék.

Aki 14 évesen normális döntést tud hozni az nem ide irogat kérdéseket

22:42-es totál igaz majd amikor pofára esik és kérdezi hogy "De miért???!!!" rájön

2012. jan. 11. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!