Hogyan monjam el a barátomnak, hogy szűz vagyok? Hazudtam neki.
Nem fog hazugnak nevezni.
Elmondod a szemébe, hogy legutóbb mikor beszélgettetek a szüzességről nem mondtál igazat. Féltél, mert *gőzöms sincs miért ide találd ki te az indokot*...
Nem tudom miért kellett hazudnod, te vagy a nő, a férfiak általában jó szemmel nézik ha a lány szűz...
Hány éves vagy?
21F
Én most vagyok 20 éves, most vesztettem el októberben. Júliusban voltam párommal egy hónapja együtt, amikor már a szexre terelődött a téma, én pedig megijedtem, és rögtön letörtem, mert nem tudta, hogy én szűz voltam. Abban a helyzetben cikinek gondoltam, hogy 20 évesen még szűz vagyok,és hogyan mondjam el neki. Végül nagy nehezen kiböktem, de ő teljes mértékben megértett engem, mivel nagyon szeret. Mondta, hogy ő is szűz, és nem kell kiakadnom,akkor sem kellett volna, ha ő már nem lett volna szűz.
Ilyenkor nehéz,hogy mond meg neki? Ha valóban,teljes mértékben szeret, meg fogja érteni, tisztelni fogja a helyzetet. Ha nem,nyilvánvalóan a szexet fontosabbnak tartja, mint az érzéseiteket. Mond meg neki, hogy nem merted bevallani,hogy szűz vagy. Már csak azért is, mert az első szexre fel kell készülni (lelkileg). Ha szexre kerül a sor, és nem mondod meg neki, hogy "hazudtál", akkor nem tartom valószínűnek,hogy élvezni fogod a szexet, fájdalom nélkül,mert tudatban benned lesz, hogy még sosem szeretkeztél, most vajon milyen lesz. Megfogja érteni, ha igazán szeret. Velem is így volt :) És az első szex nemhogy fájdalommentes volt, de CSODÁLATOS is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!