Ez csak szerintem nem normális?
15 éves vagyok (lány), és még soha nem volt pasim, nem is csókolóztam soha. Viszont a húgom (alig múlt 13) összejött egy gyerekkel (velem egy korú), és folyton smárolnak meg minden. És anyám azt mondja erre, hogy ők a normálisak és én vagyok a furcsa, hogy 15 évesen nem akarok szexelni. Ami persze nem igaz, mert akarok, nagyon is, de a szüzességem többet ér annál, hogy odadobjam valami jöttmentnek.
Naszóval. A kérdésem anyám hozzáállására vonatkozik. Szerintem legalább egy kicsit aggódnia kellene, hogy lehet, hogy a lánya alig 13 évesen elveszti a szüzességét...
Ne egymást kezdjétek oltogatni. A kérdezőnek feltett egy kérdést. Nyilván megrázta anyukája hozzáállása és itt vár támogatást. Ez teljesen rendben van. De legalább ti beszéljetek vele normálisan és ne mondjatok olyat, hogy az a normális, ha már ilyen fiatalon szexel valaki orrba szájba.
A húgoddal már sajnos nem tudsz mit kezdeni. Elkezdte ezt az életet. Nem igazán fogja tudni abbahagyni és ilyen lesz ezután is.
De az a fontos, amit te gondolsz. Te többnek tartod magad ennél. Ne legyél ribanc, te is érzed, hogy ez nem helyénvaló. Most lehet azt is mondani rá, hogy még túl fiatal hogy megértse, vagy hogy tombolnak a hormonok vagy hogy ki kell élje magát. Az igazság az, hogy a ribanc (és bocsi hogy ezt mondom) kortól függetlenül is ribanc. Egyébként meg azt is hallottam egyszer, hogy a 14 éves kor előtti szexuális élet növeli a hüvelyrák kialakulásának kockázatát.
Tudom, hogy rosszul esik, ami körülötted történik és te nem ezt akarod. De ilyenek az emberek. Ez már az a felnőttek világa, amit én csak később vettem észre, olyan 18 éves koromban és én se nagyon akartam elfogadni.
A félévidhez meg gratulálok :)
Én is kb így toltam a gimiben. Leszámítva a 4 nyelvet. De akkor jó nyelvérzéked lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!