15 éves vagyok (lány), és még soha nem volt pasim, nem is csókolóztam soha. Viszont a húgom (alig múlt 13) összejött egy gyerekkel (velem egy korú), és folyton smárolnak meg minden. És anyám azt mondja erre, hogy ők a normálisak és én vagyok a furcsa, hogy 15 évesen nem akarok szexelni. Ami persze nem igaz, mert akarok, nagyon is, de a szüzességem többet ér annál, hogy odadobjam valami jöttmentnek.
Naszóval. A kérdésem anyám hozzáállására vonatkozik. Szerintem legalább egy kicsit aggódnia kellene, hogy lehet, hogy a lánya alig 13 évesen elveszti a szüzességét...
szia! Ne haragudj,hogy ezt mondom,de anyukád nem normális,és hihetetlenül felelőtlen.egy 13-15 éves gyerek,főleg a 13 éves a pasizás is korai nem csak a szex,ne hallgass rá ebben nincs igaza,te gondolkozol jól!!!!
2012. jan. 1. 19:27
12/34 anonim válasza:
Ilyet se hallottam még, de mindegy:
Ha te nem vágysz rá, SENKI kedvéért sem.
Azért egy 1(egy) döntés, az életed végéig sem változik.
2012. jan. 1. 21:34
13/34 anonim válasza:
Szerintem is furcsa az anyukád. Én szülőként nem így reagálnám le. Te vagy a normális, ne is add oda mindenféle jött-mentnek.
PL. egy 17/18éves szűz lány, aki nem feküdt le az első "komolyabb" kapcsolatban (ahol örült annak ami van, pedig a srác 1 nulla volt) egy igazi kincs manapság :)
(Senkit sem akarok megsérteni aki így tett, ez olyan mint valami járvány manapság...)
19F
2012. jan. 2. 17:48
14/34 anonim válasza:
Azigen!: | Az már para. Én anyám az azt mondta majd csak 18 évesen veszthetem el, mert h ő is akkor vesztette el xDD Persze már 15évesen elvesztettem énis. Persze szerintem ez nem nomrális a nomrálisaz 16 éves kor mondjuk mármint szerintem. De a 13 basszus.. hova fejlődik ez a világ.
2012. jan. 2. 19:26
15/34 anonim válasza:
14 eves fiu vagyok.
En is neked adok igazat.
Es nem... nem igaz h MINDENKI olyan. Ha meg csak arrol beszel valaki az csak "vaganysagbol" teszi mert az meno... pedig sztem sem az. Valoban most kezdenenk el komolyabban foglalkozni veletek (:P) de van meg olyan aki normalis is tud lenni. ;)
2012. jan. 6. 10:24
16/34 anonim válasza:
Én fiú vagyok és engem is ledöbbent anyukád hozzáállása. Ez nagyon durva. Nehogy hallgass rá. És igaz az észrevételed, télleg csak arra gondol a legtöbb srác, hogy megdugjon. Mondjuk nekem 15 évesen is más felfogásom volt, mint a többi srácnak. Csak az én véleményem nem számított senkinek. De hidd el, sokkal értékesebb lány vagy, mint a többi körülötted levő, akiket látsz. Lehet van olyan fiú is a közeledben, aki nem így gondolkodik, csak nem veszed észre.
Velem volt már olyan, hogy megismertem egy lányt neten és alig beszélgettünk, de találkozni akart velem. Én meg nagyon néztem, hogy mégis ennek semmi veszélyérzete nincs, vagy a szülei nem vigyáznak rá? Ha belegondolok, most honnan tudja, hogy nem vagyok egy pszichopata őrült? Végül nem találkoztam vele, más okból.
2012. jan. 7. 18:55
17/34 anonim válasza:
az hogy a szexet kívánod és csinálod nem gusztustalan .és hozzátenném vannak akik korábban érnek ezért előbb kezdik.azt meg nem hiszem hogy anyud azt mondta . .( És anyám azt mondja erre, hogy ők a normálisak és én vagyok a furcsa, hogy 15 évesen nem akarok szexelni.)nem arra gondolt hogy hülye vagy csak manapság minden tízen éves ezt akarja és fura neki hogy az ő lánya okosabb.néha néz a szavak mögé .ezen felül meg 13 évesen elveszti valaki ne bizti hogy az egy jött ment lehet igazi szerelem igaz csak tini szerelem de akkor is ne legyen nagy az arcod hogy szűz vagy nem ritka igaz kevesebb van mint nem szűz de rajtad kívül is akadnak még emberek szüzen:)
2012. jan. 7. 20:37
18/34 anonim válasza:
utolsó sok ellentmondás van az írásodban,pl hogy "fura neki,hogy az ő lánya okosabb" de közben azért cseszegeted,mert szerinte nem normális,hogy 13-15 éves kislányok szexelnek,mellesleg a korai érés nem arra vonatkozik,hogy egy 13 éves kislány aki még az általános iskolát sem végezte el érett lenne a szexuális életre,nagyon kevés 16 éves van aki érett hozzá,alatta meg senki sem érett csak bemesélik maguknak, a tini szerelem meg nem = az igaz szerelemmel,sokan dobálóznak a szerelem szóval, holott nagyon kevésszer adatik meg az ember életében,még ha "szerelmes" is egy 13-15 éves kislány akkor sem kell szét tennie a lábát
2012. jan. 7. 20:47
19/34 anonim válasza:
ebben egyet értek nem kel szétenni a lábukat.de ha megnézed a kis csajt nem a muterja szövege érdekli féltékeny a hugira hadlyuk már hogy azt mondja az anya menyen és dugassa meg magát ez full kamu.azért írta mert nem tudja gáz e hogy szűz csak okosabban fogalmazta meg:)ennyi nem kell lefeküdni senkivel ha nem akar ezt egy értelmes ember tudja
2012. jan. 7. 20:53
20/34 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem azért írtam ki, amiért te, kedves utolsó gondolod. Ha arra lettem volna kíváncsi azt kérdeztem volna meg. -.-"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!