Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez csak szerintem nem normális?

Ez csak szerintem nem normális?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok (lány), és még soha nem volt pasim, nem is csókolóztam soha. Viszont a húgom (alig múlt 13) összejött egy gyerekkel (velem egy korú), és folyton smárolnak meg minden. És anyám azt mondja erre, hogy ők a normálisak és én vagyok a furcsa, hogy 15 évesen nem akarok szexelni. Ami persze nem igaz, mert akarok, nagyon is, de a szüzességem többet ér annál, hogy odadobjam valami jöttmentnek.

Naszóval. A kérdésem anyám hozzáállására vonatkozik. Szerintem legalább egy kicsit aggódnia kellene, hogy lehet, hogy a lánya alig 13 évesen elveszti a szüzességét...

2012. jan. 1. 18:40
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

O.O

Hívd a gyámfelügyeletet!!

2012. jan. 1. 18:41
 2/34 anonim ***** válasza:
62%

Nem a szüzességed az érték, hanem az, hogy elégedett vagy-e a helyzettel. Mert ha nem, akkor problémáid lesznek később. Anyukádnak nem kell aggódnia, a kiscsaj már nem szűz. XD

Ez max neked lesz probléma, ha irigykedni kezdesz, ami nem kizárt. Furcsa viszont semmiképp nem vagy!

2012. jan. 1. 18:42
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyád a furcsa. Én 21 évesen csókolóztam először és 22 évesen feküdtem le először a barátnőmmel.
2012. jan. 1. 18:44
 4/34 A kérdező kommentje:
Lett volna nekem is lehetőségem "kapcsolatra" korombeli srácokkal, de nem akartam és most sem akarok olyat, mert a korombeli fiúk csak a farkukra gondolnak, és egész nap azzal vannak elfoglalva. Nekem ilyen meg nem kell. Nem vagyok féltékeny rájuk, mert szerintem nagyon gáz amit csinálnak. Ennyi erővel kiállhatna a sarokra is, hogy 'bárkinek szétnyitom a lábam, mindegy hogy mióta ismerem'.
2012. jan. 1. 18:46
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Baromira nem normális, hogy az anyukád azért nem tart téged normálisnak, mert nem akarsz mindenáron szexelni!

Csak akkor szexelj, ha úgy érzed, hogy olyan emberrel hozott össze a sors, akit érdemesnek találsz arra, hogy neki ajándékozd életed legfontosabb kincsét, mert ezt csak egyszer teheted meg, így legyél nagyon körültekintő, ne akard egy életen át bánni az esetleges rossz döntésedet.

Én anyukád helyében inkább örülnék, hogy ilyen normális felfogású lányom van.

Eddig azon voltam kibukva, hogy milyenek a mai fiatalok, de ha már a szüleik buzdítják őket arra, hogy kiskorúként k*rvát csináljanak magukból, akkor nem csodálkozom...

30/N

2012. jan. 1. 18:48
 6/34 anonim ***** válasza:

Előző jól beszélt!

Anyukád mennyi idős? 30 alatt?

2012. jan. 1. 18:50
 7/34 A kérdező kommentje:
Pont azért, amit 30/L mondott nem volt még senkim. Nem akarom megbánni, de a korombeli fiúk hisztisek és sértődősek, ráadásul minden áron szexelni akarnak. Én is akarnék, de a szüzességem fontosabb. De van olyan osztálytársam is (nem is egy!) aki már 12 éves kora óta nem szűz...
2012. jan. 1. 18:51
 8/34 A kérdező kommentje:
Anyám 42 éves...
2012. jan. 1. 18:51
 9/34 anonim ***** válasza:
55%
Minden férfi a farkára gondol, ne legyél naiv! Lassan felnőtt leszel, rá fogsz jönni. Csak van, aki hajlandó férfiként viselkedni és van, aki nem.
2012. jan. 1. 18:57
 10/34 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy CSAK arra tud gondolni, és mással nem is hajlandó foglalkozni.
2012. jan. 1. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!