Ez csak szerintem nem normális?
15 éves vagyok (lány), és még soha nem volt pasim, nem is csókolóztam soha. Viszont a húgom (alig múlt 13) összejött egy gyerekkel (velem egy korú), és folyton smárolnak meg minden. És anyám azt mondja erre, hogy ők a normálisak és én vagyok a furcsa, hogy 15 évesen nem akarok szexelni. Ami persze nem igaz, mert akarok, nagyon is, de a szüzességem többet ér annál, hogy odadobjam valami jöttmentnek.
Naszóval. A kérdésem anyám hozzáállására vonatkozik. Szerintem legalább egy kicsit aggódnia kellene, hogy lehet, hogy a lánya alig 13 évesen elveszti a szüzességét...
Nem a szüzességed az érték, hanem az, hogy elégedett vagy-e a helyzettel. Mert ha nem, akkor problémáid lesznek később. Anyukádnak nem kell aggódnia, a kiscsaj már nem szűz. XD
Ez max neked lesz probléma, ha irigykedni kezdesz, ami nem kizárt. Furcsa viszont semmiképp nem vagy!
Baromira nem normális, hogy az anyukád azért nem tart téged normálisnak, mert nem akarsz mindenáron szexelni!
Csak akkor szexelj, ha úgy érzed, hogy olyan emberrel hozott össze a sors, akit érdemesnek találsz arra, hogy neki ajándékozd életed legfontosabb kincsét, mert ezt csak egyszer teheted meg, így legyél nagyon körültekintő, ne akard egy életen át bánni az esetleges rossz döntésedet.
Én anyukád helyében inkább örülnék, hogy ilyen normális felfogású lányom van.
Eddig azon voltam kibukva, hogy milyenek a mai fiatalok, de ha már a szüleik buzdítják őket arra, hogy kiskorúként k*rvát csináljanak magukból, akkor nem csodálkozom...
30/N
Előző jól beszélt!
Anyukád mennyi idős? 30 alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!