Ez csak szerintem nem normális?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok (lány), és még soha nem volt pasim, nem is csókolóztam soha. Viszont a húgom (alig múlt 13) összejött egy gyerekkel (velem egy korú), és folyton smárolnak meg minden. És anyám azt mondja erre, hogy ők a normálisak és én vagyok a furcsa, hogy 15 évesen nem akarok szexelni. Ami persze nem igaz, mert akarok, nagyon is, de a szüzességem többet ér annál, hogy odadobjam valami jöttmentnek.
Naszóval. A kérdésem anyám hozzáállására vonatkozik. Szerintem legalább egy kicsit aggódnia kellene, hogy lehet, hogy a lánya alig 13 évesen elveszti a szüzességét...
2012. jan. 1. 18:40
21/34 anonim válasza:
persze hadlyuk már jó, anyád tuti nem mond ilyesmit,és nem izgul a hugodért na ja hogyne. minden anya izgul a gyerekéért még ha 30éves is félti a kapcsolataiban.féltékeny tini vagy pffffff :)
22/34 anonim válasza:
utolsó tanulj meg inkább írni,vannak normális tinik is,én ismerek párat,és hidd el vannak ilyen anyukák sőt rosszabbak is,mit gondolsz miért van annyi 13-14 éves részegen fetrengő ribi éjszaka az utcán meg a szórakozóhelyen???
23/34 anonim válasza:
biztos nem azért mer anyu ezt mondja inkább felelőtlenek a szülők de ezt egy anya nem mondja és ennyi.akkor is csak féltékeny vedd már észre
24/34 anonim válasza:
hidd el nekem, mondja,rózsaszín felhők közt élsz? egyik barátnőm anyja teljesen ilyen,mint amilyet a kérdező leírt és pontosan 16 évesek voltunk amikor,mondta a barátnőmnek,hogy mekkora egy szerencsétlenség,hogy még nincs pasija és szűz,mert hogy ő már ebben a korban rég nem volt az,ott voltam hallottam
25/34 anonim válasza:
erre annyit mondok szép emberek közt élsz és pont.értelmes szülő nem csinálja ezt,de azért olvasd át a kérdező leírását még egyszer lécci.és látod hogy nem is az anyujárol mesél többnyire hanem a húgáról és a csávójáról plusz szexről és észre vehető hogy féltékeny
26/34 A kérdező kommentje:
Elég elkeseredettnek kellene lennem ahhoz, hogy féltékeny legyek egy ri.bancra. Undorító, ahogy a húgom viselkedik.
2012. jan. 7. 21:22
27/34 anonim válasza:
rólam leszállhatsz,ő a barátnőm anyja,nincs közöm hozzá,megjegyzem ez már 6 éve volt,azóta visszafogta magát,amúgy meg azért írsz ide hogy provokáld a kérdezőt??? inkább tanulj meg írni,mert a helyesírás nem az erősséged
28/34 anonim válasza:
tényleg nem féltékeny? ribanc a húga én az előzővel értek egyet.szerintem te is lennél ribi ha tehetnéd!
29/34 A kérdező kommentje:
Most őszintén! Te mit mondanál egy alig 13 évesre, aki már szexel, úgy, hogy fogalma sincs róla, hogy mi hogyan működik a testében? Anélkül szexel, hogy bármit is tudna a fogamzásgátlásról, a teherbeesésről! Amúgy még nem is menstruál...
2012. jan. 7. 21:41
30/34 anonim válasza:
ha nem menstruál elég a gumi is.és szerintem manapság jó ha ki bírják 13 éves korukig.ettől még nem ribanc valaki,akkor lenne az ha fűvel fával,abban meg miért vagy biztos hogy már nem szűz?he ?az meg hogy anyád hogy gondolkodik az ő baja.éld a saját életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!