22 éves szűz pasi vagyok, előreláthatólag az is leszek még elég sokáig, nincs senki aki szóba jöhetne, nameg kocka kinézetű vagyok. Ideje már mennem örömlányhoz?
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 16:48
51/54 Hanariko válasza:
"Mondd te normális vagy? Olvasd már el mit írtál, nem kell félned az IQ teszt-től, garantálom hogy negatív lesz :D"
Na hát ezután a szép beszólás után ne is álmodj semmi jóról... mi a f*szt képzelsz magadról? Akit leoltottál, csak tanácsokat próbált adni és hidd el, nem barátnő miatt kell "megjavulnod" hanem magad miatt. És utána, ha megváltozik a kisugárzásod, talán felfigyel rád egy-két lány.
52/54 anonim válasza:
Keress egy szexpartnert, de ne menj örömlányhoz, azoktól csak mindenféle betegséget lehet elkapni. Gondold csak végig, mennyi jött ment undorító pasival lehettek előtted.
53/54 anonim válasza:
Hogy itt mennyi idióta van, ezt egyaránt értem a kérdezőre és a kommentelők egy részére is, már bocsánat... Az, hogy 22 évesen ilyen kérdést teszel fel, mutatja az intelligenciád szintjét, olyan vagy mint egy 16 éves kis tinédzserfiú... Egy párkapcsolatra abszolút nem tűnsz még alkalmasnak, mindenesetre ne költs örömlányra, bármelyik diszkóban találsz ingyen prostit... Ha meg egy normális párkapcsolatra vágysz, és nem csak egy lyukra akkor meg először gondolkodj el azon, miért nem volt még eddig. Talán nem vagy elég figyelmes? Vagy nincs benned semmi érzékenység? Én nem tudhatom, hisz nem ismerlek. Minden esetre ne a külsődön vátoztass, persze amin tudsz, azon változtathatsz, ha olyan szörnyű a helyzet, egy kis izom sosem árt. De ha NORMÁLIS, HŰSÉGES nőt akarsz, akkor azok, megnyugtatlak nem a pénzed, a ruhád vagy az izmaid miatt fognak hozzád vonzódni, hanem az intelligenciád, az őszinteséged(ami ugyan nem megy át bunkóságba), és a gondolatvilágod, a KISUGÁRZÁSOD miatt. A legfontosabb, hogy ha már úgy érzed, elég jó szinten vagy ahoz, h egy értelmes lányt fogj ki, onnan már csak az a lényeg, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy, és ne irigyeld a kigyúrt gazdag pasikat a csinos macákkal, hisz azok nem lesznek boldogok amikor már öregednek, hisz nincs semmi más értékük, csak a külsőjük... De a belső értékek örökre megmaradnak.
54/54 David82 válasza:
Milyen az a kocka kinézet? Nem tudom elképzelni. A testi hibákat általában a tudással lehet kipótolni. Én 25 évesen veszítettem el a szüzességemet. Voltam életemben már prostituálttal is, de fontos, hogyha elmész ilyenhez, akkor fényképes hirdetést keress, hogy ne csalódj nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!