22 éves szűz pasi vagyok, előreláthatólag az is leszek még elég sokáig, nincs senki aki szóba jöhetne, nameg kocka kinézetű vagyok. Ideje már mennem örömlányhoz?
A genetikai vonásaid talán a legkevésbé fontosak. Persze, vannak, akik jó alkatúnak születnek, jóképű vonásokkal, és szép bőrrel. Vannak, akik nem, de ezen lehet változtatni. Ha túlsúlyos vagy, fogyókúrázz, és sportolj, ha vézna, akkor egyél többet és sportolj, stb. Hidd el, még ha nem is lesz barátnőd, sokkal jobb embert lesz belőled a végén, ha inkább magadat próbálod meg fejleszteni, mintha csak simán feladnád és elmennél prostihoz, csak hogy elveszítsd.
Ajánlom figyelmedbe a 40 éves szűz című filmet, sokat lehet belőle tanulni - na meg rajta röhögni :)!
"A genetikai vonásaid talán a legkevésbé fontosak." "még ha nem is lesz barátnőd, sokkal jobb embert lesz belőled a végén"
Mondd te normális vagy? Olvasd már el mit írtál, nem kell félned az IQ teszt-től, garantálom hogy negatív lesz :D
Nem hiszem el hogy ne lennéének olyan csajok akiknek bejössz! Ha ronda vagy akkor majd találsz magadnak egy ronda csajt aki tetszik neked azt kész.
Ha egy lúzer vagy és nem akarsz változtatni akkor meny a kurv@hoz azt légy vele boldog.
Én is szűz vagyok lassan 20 éves és nem volt kapcsolatom de tudom mi a hibám és meg fogom változtatni. Nem tartom magam egy szépfiúnak, de mégis bejövök számomra is szimpatikus csajoknak. Egyik csajjal lehetett volna egyéjszakás kalandom is de nem mentem bele mert nem akarok érzelmek nélkül baszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!